Hello Hollywood

Nopeat heipat Hollywoodista, johon aion palata vielä myöhemmin paremmin. Nyt kuitenkin kehiin reissun ekat asukuvat, jotka napattiin nopeasti Hollywoodin liepeillä. Täällä pärjää päivisin shortseissa (ainakin auringossa), mutta iltaisin on pakko pukea jotakin pitkähihaista ja -lahkeista. Ainakin, jos on yhtä vilukissa kuin allekirjoittanut...


blazer, top, pants Zara
bag Furla
sandals Ted Baker
sunnies Ray-Ban (gifted, here*)

Tästä asusta tuli aika Zara-painotteinen, ja sekä jakku että housut olivat itse asiassa ostoksia Suomesta ennen reissua. Halusin ehdottomasti reissuun tällaiset löllöpöksyt, jotka ovat helpot ja huolettomat lähes joka säällä. Jakku sen sijaan löytyy jo kaapistani valkoisena, mutta sottupyttynä olen saanut sen aika huonoon kuntoon. Ihastuin malliin niin kovasti, että oli pakko saada se myös mustana! Arskat taas ovat kunnon reissuaret - Suomessa näitä tulee harvemmin käytettyä, mutta reissussa ne eksyvät nenälle harva se päivä.


Täytyy vielä kehaista näitä Ted Bakerin sandaaleja, jotka ostin käytettyinä, mutta jotka palvelevat uskollisesti pidemmätkin kävelyretket. Supermukavat jalassa! Huomenna suunnataankin Universal Studiosille, odotan niiiin innolla :)

Emmi
You may also like:

2 comments

© Me Time. Design by MangoBlogs.