Sporty wanties

Vähän aikaa sitten ostin vielä kaikki urheiluvaatteeni mahdollisimman värikkäinä, sillä ajattelin niiden tuovan vähän eloa ja energiaa treenaamiseen. Nyt olen kuitenkin huomannut Pinterest-boardini muuttuneen yllättävän mustavalkoiseksi. En tiedä, onko tämä hyvä vai huono juttu, sillä toisaalta on kiva mätsätä urheiluvaatteet muihin vaatteisiin, mutta toisaalta taas urheiluvaatteiden uusiminen käy helposti kalliiksi ;D

Suurin himotukseni taitaa liittyä treenikassiin, joka pitäisi uusia ja pian. Vanha kassini on nimittäin todella epäkäytännöllinen, ja sitä tulee kuitenkin raahattua mukana lähes päivittäin koti-sali-työpaikka-akselilla. Olen aina pitänyt salikassina jotain edullista urheilukassia, mutta nyt on alkanut kutkuttaa ajatus vähän siistimmästä kassista. Voisikohan esimerkiksi tämä By Malene Birgerin weekender toimia myös arkikäytössä? Jostain syystä olen nyt iskenyt silmäni tuhon printtiin, joka harmi kyllä on uudemmissa malleissa vaihdettu beige-mustaan valko-mustan sijaan.sneakers Nike* / weekender By Malene Birger / top Nike* / fitness tracker Polar* / 
tights Adidas* / yoga mat Casall* / pic here

Toinen paha himotus tällä hetkellä tuntuu olevan kolmiraita. Entinen Nike-uskollinen on nyt kääntymässä kilpailija puoleen, sillä tilasin juuri Adidaksen painonnostokengät ja nyt haaveilen niin trikoiden, verkkatakin kuin Superstarien perään... Hitsi, kun nuo trikoot ovat nyt Zalandolta loppu! Urheilutopeissa sen sijaan luotan vielä Nikeen, ja erityisesti vähän löysemmät sekä selästä nyöritetyt topit kiinnostavat. Kuvan topin nappasin jo Zalandon alesta ;)

Lenkkariosasto on ihan hyvässä kunnossa, mutta valkoiset tai harmaat tossut olisivat aikas makeat. Samoin kuin tuo Polarin aktiivisuusranneke, ihana! Kovasykkeisen treenin vastapainoksi olen jo pitkään halunnut aloittaa joogan, mutta sopivaa paikkaa ei ole vielä löytynyt. Kotijoogailua harrastan silloin tällöin, joten joogamatto pitäisi varmaan hankkia jossain vaiheessa. Tässä vaan on kyseessä sellainen kapine, josta itselläni ei ole mitään tietoa. Olisiko tämä Casallin edullinen matto ihan toivoton tapaus?

Entä kummasta tykkäät enemmän, värikkäistä vai värittömistä treenikamppeista?

Emmi

*mainoslinkkejä / ad links
You may also like:

4 comments

 1. Itselläni on näin keväisin ja syksyisin musta ulkoiluasu, jossa takissa on twistinä neonpinkkiä. Siksipä ostin juuri uuden lenkkipipon, joka sekin on neonpinkki! ;) Lenkkareissa taas on mustaa ja violettia.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei, munkin tuulitakissa sekä lenkkareissa on neonpinkkiä ja tykkään niistä kyllä vieläkin :) ne ovatkin varmaan ainoat värilliset jutut, joista pidän, heh :D

   Delete
 2. Anonymous18/4/16 13:07

  Huvitti lukea tätä postausta, koska itselläni on ihan sama juttu! Tällä hetkellä kaapissa olevat pinkit ja muut kirkkaan väriset jumppapaidat ei innosta ollenkaan ja tekisi mieli päivittää urheilukamat myöskin omaan neutraaliin mustavalkoharmaa tyyliin :D No pikku hiljaa.. :)
  - Anna

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikä! :D vitsi, sain just käsiini ton topin ja se on aivan ihanaa matskua - pienestä sitä voikin tulla onnelliseksi ;) laitoin kasan treenivaatteita kiertoon ja nyt kyttään noita trikoita, kunhan vaan kokoa tulisi saataville... Pikkuhiljaa, nimenomaan! Tylsäähän se olisi, jos olisi kerralla täydellinen vaatekaappi ;)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.