Sporty vibes

Sporttisuus pukeutumisessa iskee tällä hetkellä ja lujaa! Ehkä hyvä fiilis treenien suhteen näkyy nyt muussakin pukeutumisessa - tuntuu nimittäin, että nihkeämmän kauden jälkeen vihdoin kulkee taas. Lisäksi kiitän edelleen jatkuvaa tennarimuotia siitä, että on ihan ok tepastella mukavissa tossuissa jopa töissä ;)


coat Karen Millen (second hand)
hoodie Adidas
pants Lindex
 sneakers Nike
bag Céline
wool scarf COS 
sunnies Ray-Ban (gifted, here*)

Tähän asuun halusin yhdistää Adidaksen hupparin, mutta täytyy myöntää, etten tuntenut oloani ihan Kira Kosokseksi, jonka asusta röyhkeästi inspiraatiota keräsin. Olisin varmaan laittanut lippiksenkin päähän, jos olisin sellaisen tähän hätään löytänyt :D Jotenkin hupparin ja tennareiden myötä fiiliksestä vaan tuli omaan tyyliin jo liiankin rento? Voi myös johtua siitä, että oma hupparini on jo parhaat päivänsä nähnyt ja olo se päällä jotenkin nuhjuinen. Sain viime viikonloppuna siivottua kaappeja keväisempään kuntoon ja kiertoon lähti useampi takki ja kengät. Tällä hetkellä pohdinkin, millaisia kevätvaatteita tarvitsen, sillä erityisesti kengille olisi tarvetta. Taidan kerätä tänne jonkinlaista inspiraatiota kenkien suhteen, sillä kuljen pelkissä tennareissa jatkuvasti... Myös sporttiselle takille olisi tarve!


Otettiin Eveliinan kanssa nämä kuvat ennen Janican upealle kämpälle suuntaamista. Niin huippua, että oon blogin kautta tutustunut samanhenkisiin ihmisiin, joiden kanssa juttu luistaa kuin itsestään. Ideoitiin jotain blogeihin liittyvää myös, ja ylipäänsä höpötettiin asioita maan ja taivaan väliltä. Tuon illan jälkeen oli taas tosi energinen fiilis, kiitos vielä tytöt! 

Emmi

Pics: Eveliina, edit by me 

*mainoslinkki / add link 

You may also like:

4 comments

 1. Sportti fibat iskee täälläkin! Töissä olen harvasen päivä lenkkareissa ja jonkin sortin college päällä :p

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mäkin himoitsen collegeita :D Ehkä seuraavaksi semmoinen... ;)

   Delete
 2. Tosi kiva asu ja ihanat kuvat myös, jotenkin tosi harmoniset ja ihanan väriset :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Lilli! Tykkäsin itsekin näistä, vaikka napsittiin tosi nopeasti :)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.