#onlyfoodpics

Hei taas! Viikonloppuni oli melko hektinen ja sisälsi mm. ihania hetkiä kavereiden kanssa. Aloitin viikonlopun perjantaina pitämällä tämän vuoden ensimmäisen etäpäivän, mikä tuntui melkoiselta luksukselta. Samalla muistin sen, että saan kotona paljon enemmän aikaiseksi, kun pystyy kerrankin keskittymään. Toisaalta en kyllä haluaisi pelkästään kotonakaan töitä tehdä, sillä kaipaan myös ihmisiä ympärilleni - niin tai näin, niin vaihtelu virkistää :)

Etäpäivästä piti tietysti ottaa kaikki irti, ja kävinkin "lounaalla" lähisuosikin Deli Café Mayan aamiaisbuffetissa. Olen hirveä aamiaisfani, ja voisin melkein elää pelkällä aamiaisella. Ulkona syötyyn aamupalaan on kuitenkin valitettavan harvoin mahdollisuutta ja brunssitkin menevät monessa paikassa jo vähän liian ruokaisiksi omaan makuuni. Deli Café Mayan aamiaisbuffa on juuri sopivan monipuolinen ja hintakin kohtuullinen.


1. Kaffilan aamiaisbuffa
2. Smoothie challenge, day 1
3. Kuka leipoo näin täydellisiä sämpylöitä?
4. Söpö Hello Darling

Viikonloppu osoittautui muutenkin suhteellisen (kröhöm :D) ruokaisaksi, nimittäin tapasin illalla lukiokavereitani Pastorissa. Muistan, kuinka viime kerralla jäi pikkuisen hampaankoloon paikan palvelusta, ja tämä ruokailu oli siinä suhteessa onneksi onnistuneempi. Ruoka ei sen sijaan herättänyt mitään vau-elämyksiä, vaikka hyvää perustasoa olikin. Pidän sitä ehkä pikkuisen ylihinnoiteltuna ruuan määrään ja laatuun nähden, mutta onneksi mojito ja hyvä seura lohduttivat ;)

Pastorista jatkoimme vielä söpöön pikkupaikkaan nimeltä Hello Darling. Niin symppis paikka! Tilasin tällä kertaa vain jälkkäri-cappuccinon, mutta taisin juuri varata brunssin ensi viikonlopulle... Possuilut eivät suinkaan jääneet tähän, vaan lauantaina matkustin Tampereelle opiskelukavereita tapaamaan mojitoillan merkeissä. Meidän perinteinen margaritailtamme vaihtui tänä vuonna mojitoihin, mutta se oli vain kivaa vaihtelua. Illan emäntä oli leiponut täydellisiä briossisämpylöitä hamppareihimme ja pyöräyttänyt pienet crème brûléet siihen päälle <3


5. Pastorin mojito, suositus!
6. Sushiburritolle myös peukkua
7. Deli Café Maya <3
8. Hello Darling, we will meet again

Koska en ollut vielä syönyt tarpeeksi, niin kävimme sunnuntaina testaamassa Kaffilan aamiasbuffan ennen bussiin nousemista. Buffa oli hyvin perustasoa, mutta hävisi selvästi Deli Café Mayalle hinta-laatusuhteeltaan. Kyllä Helsingissä vaan jotkut asiat osataan paremmin ;) Ruokapainotteisen viikonlopun jälkeen kävimme vielä maanantaina testaamassa hypetetyt Soman sushiburritot. Oma valintani ei ehkä ollut kaikkein paras, sillä yritin valita jotain erilaista ainaisen lohisushin sijaan ja päädyin lopulta tofuun. Sytyin silti konseptille ja aion testata uudelleenkin!

Kaiken ruokaähkyn jälkeen on kiva siirtyä taas arkiruokaa, etenkin kun poikaystäväni käynnisti meillä pienen #greensmoothiechallengen. Tarkoitus olisi 30 päivän ajan kokeilla erilaisia smoothieita, ja vaihtelu sillekin saralle on todella tervetullutta! Vaikka blogille ei aina kiireessä jää aikaa (tai en jaksa taistella maailman hitaimman tietokoneeni kanssa), niin muita some-kanavia tulee päivitettyä useammin. Tällä hetkellä erityisesti Instagram ja Snapchat inspiroivat, ja molemmista minut löytää nimimerkillä emmite :)

Emmi  
You may also like:

Post a Comment

© Me Time. Design by MangoBlogs.