Winter outfits

Julistin jo viime asukuvien yhteydessä vuodenajan vaihtumista, vaikkei nyt ulos katsoessa kovin keväiseltä tunnukaan. On siis aika kerätä talven asut yhteen ja pohtia, mitkä olivat tämän talven suosikkeja. Verrattuna viime vuoden kollaasiin olen ylpeä siitä, että asukuvien määrä on kasvanut, vaikkei vieläkään olla ihan siellä, missä haluaisin. Kuten jo viime vuonna totesin, erityisesti talvi on haastavaa aikaa asukuvien kannalta, sillä usein keli on armoton ja valoa vain vähän. Toimistotyöläisenä kuvaussessiot ovat mahdollisia ainoastaan viikonloppuisin ja totta puhuen silloinkin tekee välillä mieli vetää vain verkkarit päälle, eikä laittautua kuvia varten ;) Toki se hyvä puoli harvaan kuvatessa on, että kuvaaminen pysyy mielekkäänä ja kuvaustreffit ovat aina pientä ekstraa arjen keskelle!











Tämän talven pukeutumisesta teki erityisen haastavaa hirmupakkaset, jolloin tuli turvauduttua lähinnä Timberlandeihin sekä vähän kulahtaneeseen toppaparkaan (joka ei ikinä asukuviin päässytkään). Ensi talven tavoitteeksi tulee ehdottomasti panostaa uuteen toppatakkiin! Huippua, että Helsinkiinkin saatiin lunta ja kunnon talvi, ainakin hetkeksi :) Näistä kuvista suosikkeja ovatkin kaikki lumimaisemat, mutta asuina taas tykkäsin eniten kolmosesta, kasista ja ysistä. Kakkoskuvan asu taas on ehdottomasti talven käytetyin, päällä lähes päivittäin!

Talvipukeutumisen koin sinänsä aika yksipuoliseksi, että olen saanut karsittua vaatekaappiani melkoisesti, enkä tänä vuonna hankkinut juurikaan talvivaatteita. Kaikki näissä asukuvissa vilahtavat takit ovat jo viime vuoden tai sitä aikaisempia hankintoja, eikä kenkäpuolellekaan tullut syksyn jälkeen mitään uutta. Nuo monissa kuvissa näkyvät Zaran mustat perushousut on käytetty lähes loppuun, joten oikeastaan olen kerrankin siinä tilanteessa, että tarvitsen uusia vaatteita. Jotenkaan vaan shoppailu ei ole viime aikoina huvittanut, ja olisi niin paljon muutakin tekemistä kuin selailla nettikauppoja... Siis mitä ihmettä?! :D Tästä shoppailu- ja kulutusasiasta voisin kirjoittaa enemmänkin, sillä esimerkiksi Eveliinan postaus sai taas pohtimaan asiaa. Nyt ei kuitenkaan ehdi, sillä koneesta loppuu akku, joten palataan aiheeseen pian!

Hei kertokaahan suosikkeja näistä? :)

Emmi
You may also like:

2 comments

  1. Omat suosikkini ovat 2. ja 7. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hih, kamelitakki on kyllä omakin suosikki ja ehdottomasti talven käytetyin takki! :)

      Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.