Second hand

Takaisin kevyempiin aiheisiin edellisen avautumisen jälkeen! Totta puhuen rupesin vähän stressaamaan, että oliko nyt fiksua tuoda murheita tänne blogiin, mutta toisaalta tällaista tämä elämä on - täynnä ylä- ja alamäkiä. Tuntuisi hölmöltä aina vaan esittää täällä superaurinkoista, vaikka toisaalta ymmärrän kyllä, että blogit ovat ihmisille enimmäkseen sitä kevyttä luettavaa, eikä muiden murheista välttämättä haluta tietää sen enempää. Noh, niin tai näin, lupaan taas piristyä ;)


coat Karen Millen (second hand)
knit H&M (second hand)
pants Lindex
sneakers Adidas
sunglasses Ray-Ban (second hand)
beanie Global
wool scarf from China

Nimesin asun second handiksi, sillä ihan suunnittelematta siihen eksyi peräti kolme käytettynä ostettua vaatetta tai asustetta. Tajusin tämän tosiaan vasta jälkikäteen, joten tätä asua ei valittu maailmantuskan takia, vaikka se voisikin aiheeseen sopia :D Tämä asu antaa ehkä vähän valheellisen kuvan vaatekaapistani, sillä second hand -löytöni valitettavasti rajautuvat muutamiin laadukkaisiin neuleisiin ja asusteisiin. Pari hutiostostakin on tullut tehtyä, minkä jälkeen olen alkanut harkitsemaan myös second hand -ostoksia tarkemmin. En nimittäin halua ostaa yhtään huolimattomammin, vaikka kyseessä olisikin käytetty vaate. Yhtä suuri harmi hutiostoksista tulee, kun tavaran joutuu laittamaan kiertoon joka tapauksessa.

Pitkä villakangastakki on kuitenkin sellainen, jota olen himoinnut jo pari talvea, mutten ole raaskinut ostaa tarpeeksi laadukasta yksilöä. Olin vähän skeptinen myös tämän yksilön suhteen, mutta kun sain takin päälleni, niin asia oli sillä selvä. Takki nimittäin istuu todella hyvin ja tuntuu laadukkaalta, materiaalikin on 100% villaa :) Tämän tieltä saa nyt muutama vanhempi villakangastakki lähteä kiertoon ja olen supertyytyväinen, että sain kuin sainkin vielä takkikokoelman kuntoon ennen kevättakkeihin siirtymistä. Parikymppiä tästä takista oli ihan naurettava hinta, vaikka eteen joutuukin pari nappia vielä ompelemaan.

 
Poikaystävähän nimesi takin jo osuvasti Matrix-takiksi, ja jotenkin osasin odottaa reaktiota vähän erikoisempaan pituuteen :D Täytyy kuitenkin todeta, että itse olen jo jonkin aikaa ollut pitkien helmojen lumoissa, eikä loppua näy... Mitäs mieltä te olette vähän pidemmistä helmoista?

Muuten asu oli aika peruskauraa, mutta kaikki tämän hetken suosikkeja: Lindexin venyvät pökät, puuvillainen neule sekä tennarit (jotka kieltämättä olivat vähän huono valinta tuonne lumihankeen). Ray-Banin Wayfarerit pääsivät ekan kerran tänä keväänä kasvoille, mutta pidän niistä kovasti edelleen. Polarisoidut linssit auttoivat kummasti kirkkaassa hangessa!


Laitoin muuten tällä kertaa vähän enemmän isoja kuvia ja olisi kiva tietää, mitä mieltä olette? :) Hidastuuko esimerkiksi sivulataus merkittävästi tai onko isoja kuvia muuten hankala katsella?

Mukavaa viikkoa sinne!

Emmi
You may also like:

6 comments

 1. Jäi kommentoimatta tuohon edelliseen postaukseen (nytkin kirjoitan puhelimella) mutta pohdin usein samoja asioita ja maailmanmeno ahdistaa. Välillä haluaisin vain elää puskissa enkä katsoa uutisia koskaan, mutta on kuitenkin hyvä pysyä kartalla missä mennään. Kaikkien maailman ihmisen murheita ei voi yksin kantaa kuitenkaan. Hävettää usein oma käytös ja vaikka se että menen ulkomaille ja harmistun huonosta säästä, kun pitäisi olla onnellinen että ensinnäkin on mahdollisuus matkustaa ja asua Suomessa. Minulla on eräs tosi hyvä ystävä, joka on aina tosi positiivinen eikä koskaan valita mistään, hän ei ansaitsisi kuin pelkkää hyvää, mutta hänellä on tällä hetkellä monta isoa ongelmaa kerrallaan ja minä valitin tukanväristä. Hävetti. Ja minulla on edelleen se yksi melko isokin ongelma, josta tiedätkin, joka mietityttää lähes joka päivä ja tulevaisuus ahdistaa useinkin. Toisaalta olen nyt myös enemmän oppinut elämään päivä kerrallaan, mikä on mahtavaa. Ja loppupeleissä terveys, niin oma kuin läheisten on kaikista tärkeintä, eikä se ole todellakaan itsestäänselvyys! Blogiin olen kuitenkin vetänyt selkeän rajan mistä sinne kirjoitan, ei henkilökohtaisuuksia. Aluksi kun kirjoitin oikeesti ihan mitä vaan. Usein oma blogi tuntuu turhalle ja niin typerälle, mutta kun ajattelen miten paljon saan iloa muiden blogeista, unohdan taas kaikki negatiiviset asiat blogin suhteen.

  Huh, tulipa avautuminen :D niin ja ihan superlöytö tuo takki! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei täällä tietysti voi purkissa elää, ja yleensä osaan aika hyvin suodattaa asioita mielestä ja keskittyä mieluummin hyviin kuin huonoihin juttuihin. Nyt ilmeisesti oli vaan liikaa aikaa pohdiskella asioita ja pienistäkin jutuista sai tekemällä suuria... Ymmärrän, että jokaisella on murheensa eikä niitä voi aina edes verrata keskenään. Sun asenne on kyllä ihailtava, ja hetkessä eläminen on taito! :)

   Usein itsekin suodatan paljon sitä, mitä blogiin tuon, mutta toisaalta liian "kiiltokuvamaiset" blogit eivät myöskään itseeni iske. Välillä on ihan kivakin samaistua muiden murheisiin ja tuntea, ettei ole ainoa täällä, jonka elämä ei ole täydellistä :D Kunhan yleisfiilis pysyy positiivisena!

   Kiitos vielä kommentista Anne! <3 Ja takki oli tosiaan yksi parhaista löydöistä vähään aikaan ;)

   Delete
 2. Ihan mahtava löytö toi takki! Multa löytyy kanssa suurin piirtein saman mittainen, täysvillainen villakangastakki. Se on vaan jäänyt harmillisen vähälle käytölle, kun miellän sen jotenkin prameaksi. Ehkä ens talven lupaus on käyttää sitä enemmän. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä on kyllä <3 Ehkä vähän sama fiilis prameuden kanssa, mutta toisaalta tykkään siistimmän ja rennomman yhdistelmästä :) Esimerkiksi Kira Kososen blogista olen saanut paljon inspiraatiota pitkän villakangastakin käyttöön, ja seuraavaksi himottaisikin yhdistää tämä vähän sporttisempaan tyyliin!

   Delete
 3. Niin ihana tuo viimeinen kuva. :)

  ReplyDelete

© Me Time. Design by MangoBlogs.