Perfect morning

Kotoiluviikonloppu ja auringonpaisteeseen herääminen - onko mitään parempaa? Ei muuta kuin Spotifysta Viikonloppufiilis soimaan ja kahvi porisemaan. Virkistävä aamuvesi (jonka olen vihdoin saanut tavaksi), Milon kanssa happihyppely ja hidas aamupalan puuhailu. Tunnustaudun aamupalafiilistelijäksi, sillä kivasta aamiaisesta saa virtaa koko päiväksi.


Olen halunnut pitkään kokeilla paljon hehkutettua banana breadia. Olenhan melkoinen banaanipannarifani, joten banaanileivällä ei voi mennä kovin pieleen, eihän? Googlettelin vähän eri reseptejä ja päädyin lopulta kokeilemaan tätä Tuulian mainiota reseptiä. Tattarijauhon ansiosta leivästä tuli yllättävän tuhtia tavaraa, mutta ah niin hyvää! Tykkäsin erityisesti vähän raa'aksi jääneestä sisustasta, joten ensi kerralla pidän leipää uunissa vielä vähän vähemmän aikaa.


Aamut ovat aina olleet itselleni tärkeitä, sillä aamun fiilis heijastuu koko päivään. En pystyisi hyppäämään suoraan sängystä vaatteisiini ja siitä töihin, vaan tarvitsen hellän herätyksen päivään. Yritän sisällyttää aamuihini aina jotain kivaa, kuten auringonnousun ihmettelyä puistolenkillä, lempibiisin soittamista repeatilla, aamukahvihifistelyä tai sopivasti haastavia aamutreenejä. Olen jopa oppinut nauttimaan aamuratikan ja -junan tunnelmasta, sillä usein tsekkaan silloin läpi lempiblogini uusimmat päivitykset tai kuuntelen jotain inspiroivaa podcastia.  


Unelma-aamu on myös yksi tänään päättyvän valmennuskuukauden teemoista. Hurjaa, että Unelma Itsestä -valmennuksen kolmas kuukausi alkaa jo huomenna! Täytyy sanoa, että odotan tulevalta kuukaudelta paljon, sillä mennyt kuukausi on ollut itselleni melko rankka. Tällä hetkellä ne ihan peruspilarit, joiden luulin olevan kunnossa, ovat murtumassa, ja minun pitää jälleen löytää fokus sekä se kuuluisa balanssi ennen kuin lähden toteuttamaan niitä villeimpiä unelmia. Valmennuksesta olen kuitenkin saanut jo paljon inspiraatioita ja ideoita hyvään oloon, joten eiköhän tästä ole suunta vain ylöspäin! :)


Koska valmennus on mielestäni ihan huippu, niin tartuin tilaisuuteen arpoa teille yksi Unelma Itsestä Työkirja sekä Voimakortit. Olet mukana arvonnassa tykkäämällä yllä näkyvästä kuvasta blogin Facebook-sivulla viimeistään ensi sunnuntaina 20.3., jonka jälkeen otan yhteyttä voittajaan. Olen ollut hieman laiska/ujo päivittämään Facebookkia, mutta lupaan taas ryhdistäytyä, joten tykkääthän samalla myös blogin Facebook-sivusta! :)

Täydellisiä aamuja sinne <3

Emmi
You may also like:

Post a Comment

© Me Time. Design by MangoBlogs.