Lately

Aika vähän on tullut kuulumisia jaettua blogissa viime aikoina, mutta Snapchattiin ja Instagrammiin (@emmite) arkisia hetkiä tallentuu useammin. Snäppien myötä kuvia tulee tallennettua enää harvemmin puhelimeen (ja ne harvat tallennetut ovat surkeita laadultaan), mutta jotain sieltä kätköistä silti löytyi. Näistä puhelinkuvapostauksista tulee aina kovin nostalginen olo, mutta ilmeisesti näistä kuitenkin tykätään? :)


1. Olen uuden blenderin kautta innostunut smoothieista taas ihan uudella tavalla. Päivän viherannos taattu!
2. Olen ehkä maailman laiskin selfiettäjä. Puhelimestani löytyi jopa kaksi selfietä viime viikoilta, joista tähän valitsin tämän tyylikkään yksilön toimiston vessasta :D 
3. TFW - paras meininki!! Olen viime viikkoina mennyt monesti treeneihin suu mutrussa, mutta lähtenyt aina hymy huulilla.
4. Sininen taivas on enää muisto vain, mutta vitsi miten kaunis päivä tämä olikaan.


 5. Kuten totesin, shoppailu ei ole viime aikoina oikein iskenyt, mutta joskus on pakko :D Esimerkiksi silloin, kun kaapista ei enää löydy yhtään fiksua ja puhdasta yläosaa.
6. Olen oppinut nauttimaan aamutreenien tunnelmasta ja se fiilis treenin jälkeen vasta paras onkin!
7. La Torrefazionen brunssi oli ehkä pieni pettymys, mutta pelkästään tämän bagelin vuoksi voisin melkein mennä uudestaan...
8. Kuuluisat vihersmoothiet, eli #greenmonsterit ;)


9. Aamuisin tekee ehkä inasen pahaa jättää tämä karvaturri yksi nukkumaan...
10. Testasin vihdoin kuuluisaa kukkakaalimuusia ja sehän toimi ihan mukavasti.
11. Vähän vastapainoa vihersmoothieille ja kukkakaaleille - viime perjantain olutmaistelu työporukalla.
12. Vitsi, mikä valoilmiö! Sieltä se kevät tulee!! :)

Tiivistettynä arkeeni kuuluu tällä hetkellä töitä, treeniä, ruokaintoilua ja mukavia viikonloppumenoja. Ensi viikonlopun ajattelin pitkästä aikaa pyhittää ihan vain olemiselle ja treenaamiselle (sekä siivoamiselle), nyt kun muutama edellinen on mennyt vähän turhan railakkaasti ;) Työpuolella riittää vieläkin myllerrystä, ja työjuttuja tulee murehdittua jonkin verran, mikä välillä heijastuu ihan yleiseen fiilikseen. Blogikin helposti jää muiden murheiden ohella, mikä laskee fiilistä entisestään... Noh, onneksi näitä kuvia katsomalla löytyy monen monta ilonaihetta, joista olla kiitollinen niinä vähän synkempinä hetkinä! :)

Emmi
You may also like:

Post a Comment

© Me Time. Design by MangoBlogs.