Decor dreaming

Törmäsin tähän vuosi sitten kirjoitettuun postaukseen, jossa päivittelin asunto- ja sisustuskuumettani ja tiedättekö mitä - tilanne ei ole tässä vuoden aikana parantunut yhtään :D Haaveilen siis edelleen paitsi uudesta asunnosta myös uudesta sohvasta, uudesta ruokapöydästä ja semmoisista "pikkujutuista" ;) Tähän asuntoon ei enää osteta yhtäkään arvokkaampaa huonekalua, joten olen tämän vuoden puolella yrittänyt epätoivoisesti piristää sisustusta pienemmillä hankinnoilla. Onneksi makuuhuoneen siistiminen helpotti edes vähän asiaa, ja nyt keväällä pitäisi tehdä joku vastaava päivitys olkkariin.

Tämä kollaasin kuva ja itse asiassa koko kämppä (näkyvissä täällä) vastaa aika lailla sitä, mistä tykkään. Selkeästä ja pelkistetystä, mutta kuitenkin kodikkaasta ja mielenkiintoisesta - mikään ei nimittäin ole tylsempää kuin täydellisyys ;) Unelmakodissani olisi ehdottomasti lautalattiat, korkeat huoneet ja tuollainen lasiovien taakaa avautuva parveke, oih! Jos kuitenkin mennään realiteetteihin, niin todennäköisyys tällaisen kämpän löytämiselle Helsingistä järkevään hintaan on pyöreä nolla, puhumattakaan lautalattian käytännöllisyydestä koiran kanssa... Mutta aina saa haaveilla, eikö?


Kämpästä inspiroituneena keräsin joitakin mahdollisia hankintoja, joilla omaa olohuonetta voisi piristää. Elloksella* on mielestäni tosi hyvä valikoima järkevän hintaisia sisustusjuttuja ja itse olen tilannut heiltä esimerkiksi olkkarin maton (joka muuten näkyi keikkuvan tuon vanhan postauksen kollaasissa, joten jotain olen sentään saanut aikaiseksi ;)). Elloksella on usein alekoodeja, mutta ne eivät ole tähän mennessä koskeneet huonekaluja, paitsi nyt! Sain nimittäin käsiini koodin 335426** jolla saa -20% koko kodin valikoimasta sunnuntaihin asti.

Itseäni houkuttaisi edelleen tilata sohvapöytä, mutten ole varma ahtauttaisiko se vain olkkarin. Tämä messinkinen kummittelee mielessä, vaikka tähän asti messinkijutut ovat keskittyneet makkariin. Tällä hetkellä meillä on tummat, läpikuultavat verhot olkkarissa, mutta vaaleilla saisi varmasti paljon enemmän valoa huoneeseen. Pelkään vaan, että kokonaisuus kävisi jo liian valkoiseksi kaikkien valkoisten huonekalujen sekä seinien kanssa, mutta kokeilemallahan se selviäisi... Ja vaikka tosiaan ostin uuden maton vuosi sitten, niin uusi jo houkuttaisi ;) Vanhemmiltani löytyy tämä Elloksen klassikko, joka on kieltämättä aika upea ja sopii moneen.

Yksi vaikeimmista ostoksista ikinä on mielestäni kattolamppu! Sen vuoksi en ole ostanut lamppua vuosiin, ja mennyt ihan perusmalleilla. Onneksi sain vanhemmiltani hillityn kristallikruunun (mikä pitääkin muistaa kuvata) makkariin, joten nyt on yksi huoli vähemmän. Olkkariin voisin sen vastapainoksi haluta jonkun pelkistetymmän ja rosoisemman valaisimen, kuten kollaasin lampun tai tämän vielä yksinkertaisemman version*.

Emmi

*mainoslinkki / add link

**Tarjousehdot: Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia kodintekstiilejä, sisustustarvikkeita, sisävalaisimia, tapetteja, mattoja ja huonekaluja. Alennus on voimassa 6.3.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Pienin toimitettava tilaus on 25 euroa. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin.
You may also like:

4 comments

 1. Kuulostaa hyvin tutulta! Täällä haaveillaan (edelleen) uudesta sohvasta ja kesäisemmästä päiväpeitteestä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meillä ei ole päiväpeittoa tällä hetkellä ollenkaan :D Ja sama juttu sohvan kanssa, esimerkiksi tuo kuvassa näkyvä olisi ihana!

   Delete
 2. Anonymous8/3/16 08:21

  Tulipa nyt sitten tilattua tuo matto kun sekä sinä että Linda sitä nii houkuttelevasti blogeissanne esittelitte. Joutui valitettavasti vain odottamaan melkein ensi kuun puoleen väliin että se saapuu, toisaalta tässä on nyt aikaa hankkiutua eroon tuosta vanhasta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla, että tästä oli vinkiksi (tai pahoittelut houkutuksesta ;)). Onpa siinä pitkä toimitusaika! Muistaakseni oman mattoni sain suht nopeasti, mutta ehkäpä tämä on hankalammin saatavilla. Muistaakseni se keikkui jollain "myydyimmät"-listalla, eli aika suosittu matto kyseessä :) Toivottavasti se sopii hyvin asuntoosi!

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.