Cozy Sunday outfit

Saimme sunnuntaina vihdoin asukuvajengin kokoon yhdessä Eveliinan ja Janican kanssa. Vitsi, mitkä kelit meille sattuikaan! Voin kertoa, että tällaisella ilmalla asukuvaaminen on ihan pikkuisen mielekkäämpää hommaa kuin harmaalla sataako-vai-eikö-sada-kelillä, eikä kuvien muokkaamiseenkaan montaa minuuttia mennyt. Valo teki kaiken työn puolestani ja ihokin melkein hohtaa itsestään näissä kuvissa!


parka Zara
 knit Black Swan (gifted)
pants Lindex
sneakers Adidas (these*)
sunglasses Ray-Ban (these*)
bag Mansur Gavriel

Juuri kun valittelin shoppauskyllästymistä täällä, niin sain pienen kevätinspiraation ja olen tehnyt muutamia ihan kivoja ostoksia viime aikoina. Ensinnäkin tämä parka löytyi Zarasta melkoisella alennuksella, enkä voinut olla kotiuttamatta sitä, sillä kerroinkin edellisen toppatakkini vetävän viimeisiään. Vähän hölmöähän se on ostaa näin talvinen takki lähellä kevätkelejä, mutta se on silti ollut päällä lähes päivittäin. Taidan olla aikamoinen vilukissa, sillä erityisesti takin pehmeä karvavuori houkutteli liikaa!


Toinen uusi hankinta näissä kuvissa on nuo vahapintaiset housut, jotka hain Lindexistä naistenpäivän -25%-tarjouksen houkuttelemana. Olen vähän lykännyt housujen ostoa viime aikoina, sillä olo ei ole hirveän slimmi ja haluaisin vielä tiputtaa muutaman kilon ennen kesää. Nämä olivat kuitenkin niin joustavat ja edulliset pöksyt, että kestävät sitten sen verran kuin kestävät. Nyt kaapissani on jopa kolmet käyttökelpoiset housut, jipii...


Adidaksen Stan Smithit jaksavat miellyttää ja ne sopivat melkein asuun kuin asuun. Tässä ne toivat mielestäni kivasti raikkautta muuten aika mustanpuhuvaan asuun. Black Swanin neulemekko on ihanan rento, enkä ole vieläkään kyllästynyt poolokauluksiin. Ray-Banin Clubmastereihin sen sijaan olin jo hetken kyllästynyt ja meinasin myydä omani eteenpäin, mutta onneksi tulin järkiini! Nämä nimittäin sopivat mielestäni hyvin kasvoilleni, vaikka mallia tuleekin ehkä vähän turhan paljon vastaan.


Hiukset näyttävät muuten näissä kuvissa jotenkin tosi erilaisilta kuin yleensä, vertaa vaikka näihin kuviin! Olen ihmetellyt, kuinka superblondeilta hiukseni yleensä kuvissa näyttävät, sillä luonnossa ne ovat mielestäni neutraalimmat ja omaakin väriä on paljon vaaleiden raitojen seassa. Näissä kuvissa on aika luonnollinen fiilis, mikä on ihan kiva juttu :) Vaikka malli on tällä hetkellä ylikasvanut ja kaipaisi vähän saksia...

Iskeekö vähän rennompi look? :)

Emmi 

Pics: Eveliina, edit by me 

*mainoslinkkejä / add links
You may also like:

6 comments

 1. No juu, kyllä iskee ja lujaa! Piti oikein pari kertaa hieraista silmiä ja tarkistaa, onko kuvissa oikeasti Emmi... ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihii, kiva kuulla! Pitää rentoilla useamminkin ;)

   Delete
 2. Tuo laukku on kyllä kaunis kaikessa yksinkertaisuudessaan! :-)

  http://homebyl.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on mahtava ja myös käytännöllinen! :)

   Delete
 3. Iskee! Ihanan rento look & ihana ihana IHANA aurinko - tekee kuville aina ihmeitä :')<3
  Vitsit nyt mun pitää myös ostaa Stan Smithit itselleni, oon niitä niin pitkään himonnut & kaikki on sanonut että ne on yyyyber mukavat jalassa!

  xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niinpä, näille kuville ei tarvinut tehdä juuri mitään! :) Aurinko tekee niin paljon <3 Stan Smithit ovat ihan mahtavat ja mukavat jalassa (mutta ainakin itselläni on vähän suurempi koko kuin normaalisti) ja vaikka niitä tulee paljon vastaan, niin aina vain ihastelen niitä muidenkin päällä :')

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.