Beige bag dreams

Pitkästä aikaa laukkuhaaveita! Kuten täällä laukkukokoelmani yhteydessä totesin, kaapistani puuttuvat kokonaan vaaleat laukut. Tämä johtuu lähinnä siitä, etten ole mikään maailman huolellisin ihminen, mitä asusteiden (tai muiden tavaroiden) käsittelyyn tulee. Vaaleampi laukku olisi siis luultavasti likainen alta aikayksikön. Ja, noh, onhan musta vaan niin käytännöllinen väri ja käy kaikkeen!

Nyt, kun kokoelmastani löytyy jo useampi musta yksilö, olen alkanut katselemaan vähän comfort zonen ulkopuolellekin. Värikkäät laukut ovat mielestäni upeita muilla, mutten näe itselläni esimerkiksi punaista tai sinistä laukkua. Beige sen sijaan olisi turvallinen valinta ja helposti yhdistettävissä moneen. Toki sen kanssa sotkemisriski on aika korkealla, mutta sopiva yksilön kohdalla voisin ottaa riskin... 

2. ja 3. kuvat täältä ja täältä

Chloén laukut taitavat olla nyt kuuminta hottia, ja olenpa minäkin iskenyt silmäni kauniiseen ja hieman boheemiin Faye bagiin (1.). Supernaisellisen Drew bag ei innosta vieläkään, mutta tässä Fayen mokkanahassa on jotain todella kiehtovaa ja erilaista. Laukku taitaa kuitenkin olla todella huonosti saatavilla, ja lisäksi mietin kyllästyykö erikoisempaan ulkonäköön kaiken hypetyksen jälkeen. Toinen pienempi laukkuhimotus olisi Célinen Nano Tote (2.), joka on mielestäni ihan supersöpö tässä pienessä koossa. Tämänkin laukun saatavuus taitaa olla aika nollissa ja hintakin pienemmäksi laukuksi enemmän kuin tarpeeksi.

Saint Laurentin Sac de Jour (3.) on keikkunut haavelistoilla ikuisuuden, ja pitkään mietinkin tämän olevan se the valmistujaislaukku. Olen ymmärtänyt, että laukku on jo tyhjänä aika painava, mutta tämä hieman pienempi koko hihnalla voisi olla kätevämpi? Koen tämän laukun todella asiallisena ja särmänä laukkuna, joka sopisi myös siistimpiin tilaisuuksiin. Mutta onko se jo liian "jäykkä"? 

Givenchyn Antigona (4.) on sekin jo vanha tuttu haavelistoilta. Tämä laukku on mielestäni kauniimpi klassisena mustana, mutta beige hopeilla metalliyksityiskohdilla voisi olla raikas vaihtoehto. Tämä voisi toimia isossa tai pienessä koossa, sillä hihna tekee mallista monikäyttöisen. Listan realistisin vaihtoehto olisi kuitenkin Mansur Gavrielin Bucket bag (5.), joka olisi jo muotonsa puolesta ihanan rento kesälaukku. Jos vielä sattuisin löytämään tämän vähän edullisemmin Kaliforniasta (jooo!!!), niin se olisi todennäköisesti menoa sitten.

Kaikki haaveilemani laukut ovat näköjään hihnallisia, mitä en ihmettele yhtään. Hihna tekee laukusta niin paljon kätevämmän ja jotenkin rennomman. Mitäpä tykkäät näistä? :)

Emmi
You may also like:

4 comments

 1. Tuo 4. on tosi kivan näköinen. :)

  Itsekin tilasin juuri laukun H&M:ltä, joka väitti laukun olevan vaaleanpunainen. Omasta mielestäni se on kyllä lähinnä jokin persikka tai aprikoosi. Niin tai näin, kiva se on silti! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Antigona on kyllä ihana :) Ja onpa sulla kivan värinen kesälaukku sitten!

   Delete
 2. Oi että, beige laukku olisi kyllä aika ihana lisä vaikka itse vähän pienestä punaisesta myös haaveilen :D Tästä kollaasista ottaisin kyllä laukun kuin laukun itselleni! Ehkä freystä sen isomman vaikka tuo pienikin suloinen :) Ylipäätänsä tää laukkukuume on iiihan mieletön!!

  Pst. Kaliforniaan, vau!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Punainen olisi aikamoinen katseenvangitsija! Ja samaa mieltä, kaikki ottaisin avosylin vastaan :D Iik, mikäköhän sulla on kiikarissa...? ;)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.