Throwback to France

Esimerkiksi Jonnan vaihtokokemukset Ranskassa ovat saaneet minutkin muistelemaan omaa vaihtoaikaani Ranskan Grenoblessa. Blogihan perustettiin aikoinaan juuri vaihtoa varten ja silloin tuli kirjoiteltua aika eri tavalla kuin nykyisin. Vanhat postaukset taitavat löytyä vielä jostain arkistoista - apua :D Toisaalta olen ihan valtavan onnellinen, että silloin tuli (vähän kömpelösti) dokumentoitua vaihtoaikaa, sillä nyt muistoihin on helppo palata.


Aiheesta olisi vaikka kuinka paljon kirjoitettavaa, mutta jätän tämän nyt näihin kolme vuotta (!) sitten otettuihin kuviin ja tunnelmiin. On muuten ikävä vuoristomaisemia! Näitä hienoja "asukuvia" ei sitten niinkään... Keräsin kuvia tosiaan helmikuulta 2013 ja tuohon osui näköjään pieni Milano-visiittikin. Oli se hienoa aikaa, kun pääsi matkustelemaan lähes viikoittain :)


Ehkäpä kirjoittelen vielä paremmalla ajalla kunnon nostalgiapostauksen koko vaihtoajasta! Siihen asti saa heitellä toki kysymyksillä, jos joku siellä ruudun takana miettii Ranskaa vaihtokohteena :)

Emmi

Ps. Oonpa ollut superiloinen tuossa vasemmanpuoleisessa "asukuvassa" - en kestä! :'D

You may also like:

4 comments

 1. Muistan niin hyvin sinun Ranska-ajat! :) Mutta tuota en kyllä muistanut, että kävit Milanossakin! Sinne olemme suuntaamassa keväällä, että täytyykin kaivaa nuo sinun reissupostaukset esiin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, hauska kuulla! :) Itse juuri kauhulla katselin vanhoja postauksia, joista on kaikki muotoilut yms. hieman hajonneet :D Mutta ehkäpä sieltä joku vinkki löytyisi! Milano on kyllä ihana paikka, lucky you!

   Delete
 2. Et ole kyllä kolmessa vuodessa vanhentunut lainkaan. :)

  Mulla on suurena haaveena päästä vielä joskus käymään Ranskassa. Tosin kielitaitoa pitää sparrata siihen mennessä. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, kiva kuulla! :D Kyllä Ranskassa mielestäni pärjää englannillakin, ainakin suurimmissa kaupungeissa. Toki plussaa, jos puhuu ranskaa ;)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.