First month + Marinara recipe

Unelma itsestä -valmennusta on jo kuukausi takana, mihin tämä aika oikein menee? Minun täytyy tässä vaiheessa tunnustaa, etten ole pystynyt antamaan valmennukselle ihan kaikkea sen ansaitsemaa huomiota. Aluksi täytin innoissani valmennukseen kuuluvaa työkirjaa ja katselin inspiroivia valmennusmateriaaleja nettisivuilta. Meillä on myös oma Facebook-ryhmä, jossa voi jakaa kaikenlaista, ja sitä tuli myös seuratttua intensiivisesti. Viime viikkoina huomioni on ollut vähän muissa jutuissa, ja valitettavasti valmennus on jäänyt juuri silloin, kun sille olisi eniten tarvetta.


Minusta on kuitenkin hienoa, että valmennuksesta voi ottaa juuri niitä elementtejä, mitä milloinkin kaipaa. Ensimmäisen kuukauden ajan fokus on erityisesti ruokavalion ja treeniohjelman laatimisessa sekä niiden ottamisessa osaksi omaa arkea. Kirjoittelinkin jo nykyisestä ruokavaliostani täällä, mutta täytyy tähän lisätä, ettei Unelma itsestä -valmennus suinkaan anna mitään tiukkoja rajoitteita ruokavaliolle. Tärkeintä on, että löytää ne itselle sopivimmat jutut. Totta puhuen huokaisin helpotuksesta, kun näin tämä valmennuksen guidelinet, sillä ne ovat hyvin lähellä sitä, mitä itse koen toimivaksi ruokavalioksi.


Treenipuolelle valmennuksella on myös paljon tarjottavaa. Itse treenailen vielä hyväksi koetulla TFW-salilla, joten saliohjelmointi tulee pitkälti sieltä. En siis ole tämän valmennuksen treeniohjelmia juuri testannut, mutta olen kyllä imenyt kaikkia muita vinkkejä ja inspiraatiota liikkumisen suhteen :)

Ruoka- ja treenijuttujen lisäksi tavoitteiden asettaminen oli tärkeä lähtökohta koko valmennukselle: mitä oikein haluan näiden neljän kuukauden aikana saavuttaa? Tavoitteet on hyvä pitää mielessä jatkuvasti ja koen jo edistyneeni omien tavoitteideni suhteen. Kuten täällä kirjoitin, omat tavoitteeni ovat pitkälti henkiseen hyvinvointiin liittyviä ja sillä puolella riittää vielä tehtävää. Tuskin maltan odottaa valmennuksen seuraavia kuukausia, sillä tarkoitus olisi perehtyä suuriin teemoihin, kuten itsetuntoon, rentoutumiseen sekä tulevaisuuden suunnitteluun. Ennen kaikkea tämä valmennus on mielestäni tutustumismatka omaan itseeni.


Sain Tuulin luvalla jakaa teille yhden valmennuksessa jaetuista resepteistä. Itse olen saanut paljon inspiraatiota ruuanlaittoon myös tämän valmennuksen kautta. Tämän yksinkertaisen pastakastikkeen voi nauttia kylmänä tai lämpimänä, mutta suosittelen ensimmäistä. Yhdistä esimerkiksi kesäkurpitsapastaan, nam!

MARINARA-KASTIKE
 • 2 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
 • 4 tomaattia
 • 1 paprika
 • 1/4 punasipuli
 • 1 dl oliiviöljyä
 • 2 valkosipulin kynttä
 • 2 rkl tuoretta basilikaa
 • 1 rkl tuoretta rosmariinia
 • timjamia, oreganoa, mustapippuria
 • kalamata-oliiveja
 • 2 dl auringonkukansiemeniä
 • (jalopenoa)
Sekoita kaikki kastikkeen ainekset tehosekoittimessa tai monitoimikoneella. Lisää auringonkukansiement lopuksi ja pyöräytä vielä muutama kierros. Kaada kastike pastan joukkoon ja sekoita huolellisesti. Tarjoa esimerikiksi aidon pästöroimattoman parmesanin tai parapähkinöistä (3dl) valkosipulin kynsistä (3kpl) ja merisuolasta (1tl) rouhitun lisukkeen kanssa!


Jos teillä on kysymyksiä valmennukseen liittyen, niin vastailen mielelläni! :)

Emmi 
You may also like:

2 comments

 1. Miten olet rivittänyt tekstin, kun olet saanut ne noin tasaisiksi? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Bloggerissa voi valita tasauksen (samantyylinen kuvake kuin Wordissa, kuudes oikealta) ja itselläni se on listan viimeinen, eli "Tasaa" :) Toivottavasti löytyy! Lisäksi blogin muotoilut vaikuttavat siihen, miltä teksti ja esim. rivivälit näyttävät.

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.