Decor details

Huh, täällä kirjoittelee yksi helpottunut, mutta väsynyt tyyppi. Olen käyttänyt koko viikon illat opiskeluun, sillä minun piti suorittaa tänään yksi töihin liittyvä sertifikaatti - joka onneksi meni läpi! Nyt voin siis hetkeksi hengähtää ja palata taas muun elämän pariin :D Tulipahan muistutus siitä, mitä opiskeluelämä pahimmillaan oli.


Viimeksi tykkäsitte makuuhuonepostauksesta, joten kuvasin jälleen viikonloppuna pieniä sisustushankintoja. Minulla on tällä hetkellä ihan järkyttävä asuntokuume ja kävin jopa tällä viikolla katsomassa yhtä asuntoa... Yritän nyt kuitenkin vakuutella itselleni, että tämä nykyinen on vielä ihan hyvä ja pienillä jutuilla tästäkin saa kivan. Suurin kynnys itselleni on keittiö, joka tässä kämpässä on yksinkertaisesti todella epäkäytännöllinen. 

Mutta niihin hankintoihin! Taisin viimeksi jo mainita Bo LKV:n Helsinki-julisteen, jonka joululomalla vihdoin pistin tilaukseen. Juliste saapui viime viikolla, mutta sain vasta tänään haettua siihen kehykset, joten se ei vielä ehtinyt kuviin. Yllätyksekseni juliste tuntui makkarissa vähän liian valkoiselta (how is it possible?!), joten se löysi paikkansa toistaiseksi olkkarin tauluhyllyltä. Julisteen mukana saapui myös seinäkalenterijuliste, jonka viritän sitten puolestaan makkariin. Tästä pientä DIY-juttua tulossa varmasti pian! 


Blogi on näköjään hyvä paikka kerätä haave- ja toivelistoja, sillä tein pari hankintaa H&M Homesta joululahjalistani pohjalta. Tilasin kuvissa näkyvät lehtikorin ja kynttilän, mitkä menivät ihan nappiin! Messinkinen lehtikori sopii makkarin sävymaailmaan ja tuoksukynttilöitä ei vaan voi olla liikaa ;) Sisustusjutut eivät siis todellakaan vaadi aina suuria investointeja tai designer-tavaraa.


Makkarissa vallitsevat tosiaan messinkiset/kultaiset yksityiskohdat vastapainona kaikelle mustavalkoisuudelle. Korurasian toin Dubaista ja kehyksen sain siskoltani joululahjaksi. Yritin kuvata sitä tarkemmin, mutta siitä ei saanut mitään fiksua kuvaa - teidän pitää vain uskoa, että kehys on superhieno! Näiden lisäksi makkariin muutti upea orkidea, jonka sain synttärilahjaksi.

Pienin askelin edetään, mutta sisustaminen taitaakin olla yksi niistä kuuluisista ikuisuusprojekteista. Hei huomenna on jo perjantai, tämä viikko kun tosiaan pyyhälsi ohi ihan huomaamattani!

Emmi
You may also like:

2 comments

 1. Anonymous5/2/16 09:06

  Meidän maut kyllä menee niin yksiin, tuo sama lehtikori ja myöskin Arne Jacobsenin kippo pyörivät mun Pinterestissä! Ja mikä sattuma, minäkin sain siskoltani (toivottuna) samaisen kehyksen, se on niin kaunis! Miia

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, kiva kuulla! :) Hyvä maku sinulla siis ;D Ja tosiaan hauska sattuma!

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.