All the basics all the time

Nyt on kuulkaas talvipukeutuminen tullut siihen pisteeseen, ettei mikään enää oikein nappaa! Tuntuu, että samat vaatteet ovat näkyneet blogissa moneen kertaan, eikä mikään ihme. Toisaalta olen todella tyytyväinen siihen, että olen onnistunut karsimaan vaatekaapista pois kaikki turhat vaatekappaleet, joille ei ole käyttöä. Nyt vaan aletaan olla siinä vaiheessa, että siellä on oikeasti vain ne muutamat vaatekappaleet joita käytän _aivan koko ajan_ :D


Shoppailu ei ole viime aikoina jostain syystä napannut ja tajusin tuossa juuri, etten ostanut tammikuussa yhtään mitään muuta kuin ruokaa. Kunnon fashionista-bloggaaja siis täällä hei :D Toisaalta en ihmettele, että pukeutumisinspiraatio on vähän hukassa, kun tuonne ulos harmauteen katsoo. Voin kertoa, että nämäkin kuvat otettiin aikamoisissa ääriolosuhteissa tuulen ja vesisateen keskellä, minkä vuoksi näistä näin sumuisia tulikin.


Coat Mango
Pants Zara
Ankle boots Zign
 Scarf Zara
Bag LV


Onneksi pian voi alkaa hyvällä omallatunnolla jo tsekkailemaan kevätvaatteita! Luulen, että sieltä se inspiraatio voisi löytyä, ja olenkin jo rustannut ylös pientä toivelistaa kevään varalle :) Miten te selviydytte tuolla tuulessa ja tuiverruksessa?

Emmi
You may also like:

2 comments

  1. Jooo täällä mennään ihan samoilla fiiliksillä! BUU! :--D alan tekeen kohta älyttömiä #throwback postauksia haha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. No niinpä! Tää on niin masentavaa :'D Onneksi voi haaveilla jo keväästä!

      Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.