Weekend feelings

Ihanan rento Helsinki-viikonloppu takana! Täytyy tunnustaa, että vaikka kuinka paljon nautin kaikesta ohjelmasta, niin välillä tekee hyvää viettää viikonloppu ihan ilman aikatauluja. Arkena kun harvoin tulee niitä "tylsiä" hetkiä, niin on ihana löytää itsensä viikonloppuna jopa hieman tylsistyneenä :D


Olen Lean in Five Weeks -valmennuksen kautta kokeillut taas hieman tiukempaa ruokavaliota, mikä on tuottanut haasteita ruuanlaiton suhteen. Hyvin olen selvinnyt pienen luovuuden avulla, ja lautasella on ollut mm. kivikauden leipää, portobello-hamppareita ja munakoisolasagnea. Tiukin paikka on ollut jättää hedelmät pois! Olo on kuitenkin huomattavasti kevyempi jo viikon jälkeen, joten eteenpäin mennään hyvällä fiiliksellä :) Kirjoittelen valmennuksesta varmasti lisää vielä myöhemmin.

Lauantaina otin itseäni niskasta kiinni ja lähdin Esport Arenalle suorittamaan valmennukseen kuuluvia kuntotestejä. Vihaan kaikkia testejä ja kilpailuja, koska olen maailman huonoin häviäjä - jopa itselleni ;) Onneksi TFW:llä tehdään paljon erilaisia testejä, joten olen jo vähän tottunut niihin, enkä jännitä enää jokaista sydän kurkussa. Täytyy kuitenkin myöntää, että pelkkä ajatus kilometrin juoksusta meinasi saada oksennuksen suuhun valmiiksi :D Jälkeenpäin oli kuitenkin tietysti ihan voittajafiilis!


Sunnuntain ainoa aikataulusuoritus oli treffit Janican kanssa, josta nämä kuvatkin ovat peräisin. Kävimme korttelin päässä sijaitsevassa Andante-kahvilassa, jossa en ole jostain syystä ikinä käynyt, vaikka se sijaitsee käytännössä ratikkapysäkilläni! Oli ihana höpötellä pitkästä aikaa kunnolla ja nappailla muutama kuva samalla. Ajattelin muuten, että voisin joskus kerätä blogiin omia kahvila- ja ravintolasuosikkejani Helsingistä, jos sellainen kiinnostaa? Meidän oli tarkoitus napata vain muutama fiiliskuva, mutta asukuvista tuli niin kivoja, että taidan säästää niille vielä erillisen postauksen ;) 


Muuten viikonloppuun kuului sitä normaalia: Milon kanssa ulkoilua, Netflixiä (jota en itse asiassa ollut avannut yli kuukauteen?!?) a.k.a Homelandia ja Making a Murdereria, pitkiä yöunia, kotitöitä, ruuanlaittoa ja bloggailua. Kunnon kotoilua!

 
Ja nyt ihanaa viikkoa sulle! :)

Emmi
You may also like:

6 comments

 1. Making a murderer vei mun yöunet kun se oli pakko katsoa kerralla putkeen loppuun kun ei pystynyt lopettamaan!! Järkky tarina. Kivan kuuloinen viikonloppu :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaa, apua! Mä en ihan niin imautunut mukaan, mutta onhan se aikamoinen :D

   Delete
 2. Tajusin nyt vasta että vitsit kuinka hieno tää uus tausta ja kaikkee on, Wau! Oon vaan puhelimella ohimennen juttuja lueskellut ja eihän se samalta näytä mitenkään päin! Nyt olikin ihan pakko avata näin ja ihan kommentoida tätä onnistunutta muutosta! ;)
  Kivaa viikkoa sinne Emmi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Karoliina, ihana kuulla <3 Ja samoin mahtavaa viikkoa! :)

   Delete
 3. Toi Making a murderer ois munkin listalla, mutta oon himmaillu sen katsomista, kun ei oo kovin kevyt aihe.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta, siitä tuntuu nyt kaikki puhuvan :D Ei se kevyt ole, mutta nopeasti nappaa mukaansa :) En tosin ole katsonut vasta kuin pari jaksoa - vähän vähälle jää aika sarjojen katseluun :/ Tulee kalliiksi tuo Netflix, kun sen avaa kerran tai pari kuussa :D

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.