Timberlands

Tässä on ehdottomasti tämän talven asustelemppari, nimittäin lämpimät Timberlandit! Muistan jo viime vuonna kuolanneeni näitä pitkään, mutten raaskinut ostaa ja kootkin tuntuivat olevan jatkuvasti loppu. Onneksi nihkeilin, sillä löysin kesällä sattumalta lähes uudenveroiset tossut Facebook-kirppikseltä. Maksoin näistä alle puolet alkuperäisestä hinnasta ja olen ollut supertyytyväinen tähän vähän tummempaan sävyyn :) Tietysti tuntui hölmöltä ostaa talvikengät keskellä kesää, mutta tämän talven pakkasissa voin vain kiitellä valintaani.

Kävin vielä näiden kuvien jälkeen hakemassa kenkäkaupasta hoitoainetta sekä kosteussuojaa kengille, joten nyt ne kestävät varmasti pitkään. Värikin muuttui alla olevasta kuvasta vähän tasaisemmaksi ja tummemmaksi :) Kengät ovat ehdottomasti lämpimimmät koskaan omistamani sekä todella hyvät jalassa - jokohan tuli tarpeeksi ylistyssanoja?

coat Mango
knit Black Swan (gifted)
 pants Zara
scarf COS
bag Michael Michael Kors
boots Timberland (similar here*)
beanie from China

Muuten asu koostuikin hyvin perusjutuista, mutta näillä keleillä on aika hankala pukeutua mielikuvituksellisesti. Itse alan ainakin olla jo kyllästynyt tähän jokapäiväiseen neule-housut-komboon, mutta kaikissa muissa vaihtoehdoissa tulee vilu! Mukavuus siis ennen kaikkea vai miten se meni :) Korsin laukkua ei ole näkynyt blogissa vähään aikaan, mutta se on silti käytetyimpiä työlaukkujani, sillä sinne menee helposti läppäri kaikkine tarvikkeineen. Ja nyt se mätsää kivasti kenkiin ;)


Olen taas jostain syystä viehättynyt mustavalkoisiin kuviin, mutta älkää huoliko - eiköhän tämä mene pian ohitse ;) 

Emmi

Pics: Eveliina, edit by me

*mainoslinkki
You may also like:

2 comments

  1. Timpsut ovat kyllä puhdasta parhautta! Lämpimyys nyt on aika itsestäänselvää, mutta ai että, nehän ovat mukavatkin! Omat laventeliset yksilöt ovat olleet ahkerassa käytössä talvellakin, eikä kaduta se suolainen hintakaan :) Sun kengät ovat kyllä kauniin väriset, ihan kuin niissä olisi vanha nahkamainen patina :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niin ovat! Ei tosiaan uskoisi, että niillä on kevyt kävellä "raskaasta" ulkomuodosta huolimatta. Vitsi, laventeliset kuulostavat tosi makeilta! :)

      Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.