My faux fur

Jos joku vielä sattuu muistamaan, niin minun oli ihan pakko saada viime vuonna karvatakki, eli tekoturkis, joka tuntuu onneksi vielä tänäkin vuonna olevan kovasti pinnalla. Satuin löytämään tosi kivan takin hirveällä mäihällä Stockan alennusmyynneistä ja lopulta maksoin tästä Guessin takista vain kolmasosan normaalista hinnasta. Takki jäi viime vuonna jostain syystä kuvaamatta blogiin (muutamia Prahan kuvia lukuunottamatta), joten johan oli korkea aika saada se tännekin kunnolla näytille!


faux fur Guess
knit Race Marine
pants Zara
ankle boots Dinsko
beanie Vila
bag Furla
gloves from France 

Takin väri on tietysti aika arka, vaikka hurjan kaunis onkin. Ehkä siitä syystä takki jää vielä enimmäkseen "erikoistilaisuuksiin", eikä niinkään arkikäyttöön. Lämmin tämä kyllä on, vaikken ihan näille keleille pukisikaan! Neule on muuten myös alelöytö viime talvelta. Jotenkin olen jo vähän kyllästynyt kaikkiin neuleisiini, joten tämä vähän pidempi versio oli mukava löytö kaapin pohjalta :)


Uusi laukku on osoittautunut tosi näppäräksi käytössä, mutta vielä pitäisi löytää tarpeeksi pieni lompakko, joka mahtuisi sen sisälle. Olen nimittäin aikamoinen sählä, jos rupean kantamaan lompakon sisältöä yksinään... Tällä viikolla onnistuin ensin hukkamaan luottokorttini (joka onneksi lopulta löytyi matkakortin paikalta) ja tänään sitten jätin koko lompakon kotiin :D Onneksi julkisissa voi nykyään maksaa puhelimella ja ihanat työkaverit auttoivat hädässä sen verran, että pääsin syömään!


Onneksi huomenna vähän lauhtuu tämä keli. Vaikka kuinka kaunista onkin, niin pikkuisen jo ärsyttää se, ettei ulkona voi tehdä yhtään mitään muuta kuin keskittyä hengissä pysymiseen :D Olen vähän kateellinen kaikille, ketkä tuonne oikeasti ovat uskaltautuneet kuvaamaan kauniita talvikuvia. Itse omistan niin huonon ääreisverenkierron, etten pysty edes kuvittelemaan ottavani sormia pois lapasista, heh. Puhumattakaan siitä, kuinka kauan kestää pukeutua kaikkiin näihin kerroksiin monta kertaa päivässä... No, pieniä murheitahan nämä ja onhan se kylmyys omalla tavallaan todella kiehtovaakin :)

Emmi
You may also like:

6 comments

 1. Muistan kun kuolasin tätä niissä sinun reissukuvissa ja meinasinkin tilata silloin saman Zalandolta! :D Tilaamatta jäi, mutta onneksi löysin oman karvatakkini ennen joulua. Asukuvia sen kanssa huomenna blogissa! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihii, tää on kyllä ihana :) Pitäisi vaan käyttää vielä enemmän! Sunkin nalletakki on pehmoisen ja lämpimän näköinen <3

   Delete
 2. Tosi kauniit värjt koko kuvissa, ja asussa tietenkin. Laukku ja hanskat on täydelliset yhdessä! Karvatakkivikkitys on mennyt multa jotenkin ihan ohi, mutta kun niitä näkee niin ne näyttääkin tosi mielenkiintoisilta. Hih, aina sattuu jotenkin samaan aikaan samantyyliset asiat blogeihin: esimerkiksi me postattiin peräkkäin tuosta laukusta ja nyt mun bloggerissa oli ylimpänä sun ja Lindan karvatakkipostaukset :) Muissakin blogeissa tosi paljon - Joten tuntuu että niitä on nyt kaikkialla!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hah joo, itsekin naureskelin tälle ajoitukselle :D Nämäkin kuvat nimittäin otettiin jo viikko sitten, mutta onnistuttiin sitten julkaisemaan samaan aikaan kaikkien kanssa ;) Kieltämättä karvatakilla saa vähän mielenkiintoa asuun, kun näin talviaikaan sitä on muuten vähän vaikea välillä toteuttaa!

   Delete
 3. Pelkkiä typoja toi kommenttini täynnä ^ sori! :O

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikä, en edes huomannut :o Mitäpä pienistä, itsellekin niitä helposti sattuu :)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.