Coin purse?

Sain jälleen tänään keräillä lompakkoni sisältöä laukun pohjalta. Lisäksi olen mm. kuullut kysymyksen siitä, kannanko mukanani käsilaukkua vai lompakkoa :D Enkä ihmettele, sillä vanha lompakkoni ei ole sieltä käytännöllisimmästä päästä, eikä korttilokeroissa pysy enää yksikään kortti. 

Olen tullut siihen lopputulokseen, että coin purse voisi olla ratkaisu ongelmiini. Ei tulisi kasattua liikaa tavaraa (kuten niitä kuitteja) lompakkoon ja rahapussi mahtuisi pieneenkin laukkuun. Vähän kyllä jännittää, miten saisin kaikki kamani mahtumaan tähän, mutta sitten pitää vaan vähentää kamaa, eikö vain? :D

 Pics: Louis Vuitton, Tory Burch, Furla

Nyt kaipaisinkin vinkkejä uuden lompakon suhteen! Vuittonin canvas on aina turvallinen ratkaisu, mutta ehkä vähän tylsä? Olen aika vaativa lompakon suhteen, sillä olen pohtinut uuden ostamista jo muutaman vuoden ja tuo Vuittonin lompakko olisi malliltaan juuri sitä, mitä haen. Eikä vastaavia tunnu löytyvän mistään! 

Yllätyin siitä, ettei Epi-nahka ole edes hirveästi hintavampi kuin canvas, mutta onhan tuo Vuittonin lompakko silti aika ylihintainen ja samalla rahalla saisi jo monta Furlan tai Tory Burchin vastaavaa. En vaan tykkää näiden mallien sisustasta ihan yhtä paljoa, ja lisäksi Furlan mallia ei enää edes löydy heidän sivuiltaan? Stockalla näin vielä muutaman kappaleen, hmm... Näiden lisäksi olen silmäillyt esimerkiksi Acnen simppeliä mallia.

Millaista lompakkoa te suositte? Vai onko tämäkin kohta muinaishistoriaa ja lompakkokin siirtyy älypuhelimeen? ;)

Emmi
You may also like:

4 comments

 1. Mulla on epinahkainen pikkuzippy ja se on kyllä paras lompakkoni tähän mennessä ja vielä käytetyinkin! :) Nahan kirkkaudesta huolimatta siinä ei ole minkäännäköistä kulumaa reilun puolen vuoden käytössä ja epinahkaa saa putsattuakin helposti! Uskallan sanoa, että epinahkainen zippy olisi kestävyytensä kannalta rahanarvoinen ostos! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ah, kiva kuulla! Siitä olisikin vaikka mitä kivoja värejä :) Ja erityisesti tuo lompakon kestävyys pidemmällä ajalla kiinnostaa, joten kiitos, kun jaoit tämän!

   Delete
 2. Mulla oli noin puolisentoista vuotta käytössä Tory Burchin taiteltava lompakko, materiaalina sellanen saffiano-tyyppinen jämäkämpi nahka. Se on kyllä edelleen ihan uuden veroisessa kunnossa, joten sen puolesta voin suositella TB:tä! Oikeastaan ainoa syy miksi vaihdoin pois siitä on se, ettei sen malli toiminut mulle jokapäiväisessä käytössä vaan tarvitsen lompakkooni vetoketjun ja haluan, että kaikki on helposti saatavilla sieltä. Toi mun uus Clémence on ollut nyt käytössä vasta muutaman viikon, mutta H:n LV on ollut sillä melkein neljä vuotta ja on edelleen tosi hyvässä kunnossa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei kiva kuulla! Sellaista taitettavaa minäkään en halua, mutta nahan kestävyys kuulostaa hyvältä :) Hypistelin Burchin lompakoita Stockalla ja nahka tosiaan vaikutti kestävältä. Hmm, pitää vielä pohtia tätä... ;)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.