Birthday

Täytin tänään 26 vuotta, huisia! Pahemmilta ikäkriiseiltä on toistaiseksi vältytty, vaikka vuosikymmenen kääntyminen kohti kolmeakymmentä hieman hirvityttääkin. Sanotaan kuitenkin, etten tällä hetkellä haluaisi missään muualla kuin tässä hetkessä - opiskeluelämä taputeltu, työelämään totuteltu ja paljon mahdollisuuksia vielä edessä :)


Synttäripäiväni on ollut todella mukava ja rento. Aloitettiin päivä brunssilla naapurin uudistetussa Primulassa, joka on tunnelmaltaan juuri sitä, mistä tykkään: rento, mutta siisti. Brunssiin kuului yksi "pääruoka", jonka sai valita listalta, sekä lisäksi alku- ja jälkiruuat seisovasta pöydästä. Itse valitsin ikisuosikkini Eggs Benedictin ja annos oli todella herkullinen, mutta supertäyttävä. Jälkiruokapöydästä testasin vain hedelmäsalaatin, sillä sokerittomalla tammikuulla mennään (enkä nyt olisi jaksanut mitään muuta, vaikka kuinka herkulta näyttikin). Antaisin brunssille arvosanaksi 4/5, koska jotain pientä yllättävyyttä jäin vielä kaipaamaan seisovaan pöytään.


Brunssilta siirryimme Ateneumiin, jossa on mahtava valokuvanäyttely Henri Cartier-Bressonin kuvista. Kävimme kuuntelemassa infotilaisuuden, josta sai hyvän yleiskuvan itse valokuvaajasta sekä hänen urastaan. Tykkäsin kuvien tunnelmasta todella paljon, joten suosittelen kyllä näyttelyä lämmöllä kaikille valokuvauksesta kiinnostuneille ja miksei muillekin! Satuimme vielä törmäämään joukkoon opiskelukavereita ja naureskelimme yhdessä sille, kuinka viikonloppuohjelmat ovat näköjään muuttuneet hieman kulttuuripainotteisemmiksi parin vuoden takaisesta :D


Ateneum on rakennuksena todella vaikuttava pylväineen kaikkineen. Istuimme vielä kilistelemään kahvioon hetkeksi ennen kuin kiirehdimme kotiin vastaanottamaan synttärikahvittelijoita :) Vitsi, miten kauniita kukkia sain lahjaksi!


Nyt on taas skumpat ja herkut hetkeksi nautittu, sillä huomenna starttaa peräti kaksi erilaista valmennusta, joiden avulla olisi tarkoitus saada elämä haltuun ;) Unelma itsestä -valmennuksesta kirjoittelinkin jo täällä (alekoodi metime voimassa vielä huomiseen) ja lisäksi halusin tarttua Lean in Five Weeks -haasteeseen, josta olen haaveillut jo hetken aikaa. Näiden kahden haasteen avulla olisi tarkoitus tehdä pieniä viilailuja, mutta kuitenkin rennolla otteella ja TFW-salilla treenejä jatkaen. Mikäpä tämän parempi synttärilahja itselleni, haha!

Emmi

Ps. Himo kunnon laajakuvaobjektiivia kohtaan kasvaa jatkuvasti... Ehkä sitten palkkioksi haasteiden jälkeen? ;)
You may also like:

22 comments

 1. Onnea vielä synttärisankarille! Päivä vaikuttaa olleen oikein mukava ja onnistunut. :) Tsemppiä valmennuksiin ja törmäillään salilla!

  ReplyDelete
 2. Paljon paljon onnea!! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Maaria! :) Mun on nyt pakko todeta, että näin susta viime yönä unta! Enkä todellakaan tiedä, mistä se tuli, sillä luin tämän kommentinkin vasta aamulla (kai) :D Unessa teidän ihana koti sijaitsi jostain syytä Helsingissä ja olin vuokraamassa sitä itselleni, kun te olitte muuttamassa muualle! Haha, nää on näitä mun perusunia :D

   Delete
  2. :D:D Mä en kestä!! Nauroin täällä ääneen töissä kun luin tämän!! Noi on niin hassuja, mäkin oon usein nähnyt ihan typeriä unia blogikamuista ja aamulla on vähän hölmistynyt olo :D Hihi, just viikonloppuna vähän toivoinkin että ton meidän kodin voisi siirtää Helsinkiin kun vaihteeksi oli taas vähän Vaasa-ahdistus päällä, joten ei se kovin epärealistinen se sun uni ollut ;-) tosin kuvioon ei oikein sovi toi vuokraus, heheh :D

   Delete
  3. Haha, hyvä jos sain naurun aikaiseksi! :D Mun unet on tosiaan aina ihan pimeitä ja hullua, mistä alitajunnasta nää välillä tulee :'D

   Delete
 3. Myöhästyneet onnittelut! <3

  ReplyDelete
 4. Onnea synttärisankarille! :)

  ReplyDelete
 5. Hei tosi paljon onnea vähän myöhässäkin kai! :)

  ReplyDelete
 6. Paljon onnea synttärisankarille, päivänne kuulosti ihastuttavalta :) Pakko kyllä käydä suosituksesta kurkkaamassa näyttely, valokuvien ystävä kun olen :) Huikeaa viikon alkua sankarille!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Sofia! :) Tuota näyttelyä on moni muukin suositellut, joten kannattaa kyllä. Ihana yhdistelmä historiaa ja estetiikkaa! ;)

   Delete
 7. Myöhästyneet onnittelut synttärisankarille! ♥ Ja ihan pakko kehaista vielä; i-h-a-n-i-a kuvia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lämmin kiitos! :) Munkin mielestä laajemmat kuvat ovat kivaa vaihtelua, mutta tää kittilinssi välillä vähän rajoittaa hommaa... :D Uusi tulisi tosiaan tarpeeseen, mutta ehkä vielä joku päivä!

   Delete
 8. Anonymous21/1/16 10:38

  Vieläkö ehtii...? ;-) Lämpimät synttärionnittelut pakkasten keskelle!


  Loujii


  ReplyDelete
 9. Anonymous21/1/16 13:33

  Heippa, onko sinulla hyviä kirpparivinkkejä helsingistä? Sekä ripsienpidennysten laittajia?:) Olen muuttamassa helsinkiin ja kaipaisin vinkkejä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka! Käytän itse lähinnä Facebook-kirppareita (esim. Punavuori kierrättää), mutta Kaivarin Kanuunasta oon kuullut hyvää :) täällä Punavuoressa on myös todella paljon second hand -liikkeitä, jos merkkituotteet kiinnostavat! Esim. Theodora ja Kaunis Veera :)

   Ripsienpidennyksiä en osaa valitettavasti suositella, sillä en ole sellaisia täällä koskaan laitattanut!

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.