Annan afterwork

Minun on pitänyt jo pitkään vinkata yhdestä ihanasta afterwork-paikasta, nimittäin Anna22:sta. Kuten Eveliina jo blogissaan kirjoitteli, saimme Idan, Kirsin ja Annen kanssa häneltä kutsun osallistua tosi hauskaan opiskelijaprojektiin. Muistan, kuinka innoissani olin opiskeluaikana kaikista käytännön projekteista, joissa pääsi ihan oikeasti toteuttamaan jotakin, oikeaan yritykseen. Niinpä minua ei tarvinnut kauaa suostutella mukaan, sillä tottakai haluan tukea nuoria ja lahjakkaita opiskelijoita opinnoissaan, jos se vielä näin mukavalla tavalla onnistuu :) 


Metropolian opiskelijat Milka, Suvi ja Kaisa järjestivät meille pienen pikkujouluiltaman osana heidän markkinointisuunnitelmaansa Anna22:lle. Illan ohjelmassa oli paitsi loistavaa ruokaa ja loputtomana virtaavaa kuohuviiniä, myös inspiroivia puheenvuoroja paikan omistajalta Miia Makkoselta sekä Metropolian luennoitsijoilta David Cliffordilta ja Marko Korkeakoskelta. Ihailen suuresti yrittäjiä ja olikin tosi kiva kuulla Annan tarina itse omistajan näkökulmasta :) Luennon aihe oli meitä bloggaajia varten valittu self branding, mikä herätti taas ajatuksia siitä, mitä haluaa omalla blogillaan sanoa ja mihin suuntaan sitä kehittää. Todella mielenkiintoista!

Ruuasta on pakko sanoa vielä muutama sananen. Anna22 on "bistrohenkinen kahvila" tarkoittaen sitä, että sieltä saa sopivaa purtavaa miltei mihin tarpeeseen tahansa. Tänne voi tulla kahville, mutta myös syömään tai afterworkille - kaikki käy! Itse olin ennen tätä tilaisuutta käynyt kerran Annassa kahvilla ja tykästyin paikkaan jo silloin :) Listalla on rakkaudella tehtyä ruokaa, kuten tälläkin kertaa Peter Lahtisen loihtimaa artesaanipizzaa kahdessa eri maussa. Pizzan toinen puoli oli täytetty lihaisammaksi savukinkulla, timjamilla, karamellisoidulla sipulilla, herkkusienillä sekä mozzarellalla, kun taas toinen puoli oli kasvisversio sisältäen kesäkurpitsaa, lehtikaalia, mozzarellaa ja pähkinöitä... Nam! Tykkäsin molemmista, mutta yllätyksekseni kasvisversio vei voiton. Jälkkäriksi saimme vielä Annan jouluisaa piparijuustokakkua, mmm.


Mukavan illan päätti Sima-yhtyeen kitarististin tunnelmallinen mies ja kitara -esitys. Ilta oli todella onnistunut, ja saimme vielä tyttöjen askartelemat goodie bagit kotiin vietäväksi. Gluteeniton mokkapala ja siemennäkkärit olivat herkkua, samoin kuin kassista löytynyt mustikkaglögi.

Harmikseni laajakuvalinssini jäi kotiin, joten en saanut parempia kuvia Annasta, mutta käykää ihmeessä kurkkimassa lisää Eveliinan blogista sekä Annan nettisivuilta. Huomasinpa muuten, että Annaan on tulossa helmikuussa pancake-brunssi - sinne!! Eivätkä terveellisemmät vaihtoehdot, kuten smoothiet, näyttäneet yhtään hullummilta ;)

Emmi
You may also like:

Post a Comment

© Me Time. Design by MangoBlogs.