Giveaway winner + discount code

Ihanaa itsenäisyyspäivää! Täällä aamu on sujunut hitaasti heräillen ja pian olisi tarkoitus tehdä kunnon siivousryhdistäytyminen - en nimittäin tiedä, koska täällä olisi ollut näin sotkuista :D Sen ihmeellisempiä suunnitelmia tälle päivälle ei toistaiseksi ole, sillä viikonloppu (ja oikeastaan koko viikko) on ollut suhteellisen hektinen. Taidan ottaa tämän päivän teemaksi rauhoittumisen ja levon :)

Arvonnan voittaja on nyt arvottu, kiitos kaikille osallistujille! Tällä kertaa onni suosi ensimmäisen kommentin jättäjää, laitan sinulle sähköpostia :) Sain myös alennuskoodin teille jaettavaksi, ja keräsin tähän muutaman oman suosikkini CaseAppin valikoimista. Hehän tekevät kuoret mistä tahansa omasta kuvastasi, mutta myös valmiissa malleissa on mielestäni kivoja vaihtoehtoja. Marmori, kulta ja mustavalkoisuus iskevät eniten itseeni, mutta tuo ananas olisi myös aika makea ;) Sainkin valita yhden näistä itselleni, osaatko arvata minkä valitsin?

Alennuskoodilla EMMI saa 20% alennusta ja se on voimassa 13.12. asti, joten vielä on viikko aikaa hankkia joululahjoja hieman edullisemmin :) 

A giveaway winner has now been drawn and I'll send an email to the lucky winner. If you didn't win this time, you can still have a 20% discount by using the code EMMI. The code is valid until the 13th of December. I chose my favorites from CaseApp's collection and as you can see, I love gold, marble, black & white at the moment. And how cute is this pineapple?! Remember that you can also make a case from your own photo :) 

Emmi
You may also like:

Post a Comment

© Me Time. Design by MangoBlogs.