Five favorites + giveaway

Lupailin jo edellisessä postauksessa pientä arvontaa, joten tässä sitä tulisi! Malta kuitenkin jutun loppuun asti, sillä halusin esitellä samalla muutamia tämän hetken lempparijuttuja :) 


1. Etsin pitkään rentoa neuletakkia Acnen Raya-neuleen kuvat silmissäni. Olin siis superonnellinen, kun satuin löytämään tämän budjettiversion Gina Tricotilta. Materiaali, malli ja väri natsasivat täysin vaatimuksiini, joten kylmät päivät ovat nyt hieman lämpimämpiä!


2. Tummat kynsilakat ovat kovasti mieleeni ja kerrankin kynteni ovat sen pituiset, että niitä kehtaa jopa täällä vilauttaa :D Ikisuosikkini on Essien Bordeaux, mutta löysin tämän viime joulun lahjan, jännän ruskeanharmaan OPI:n minipullon, kaappeja siivotessani. Kivaa vaihtelua niille ikuisille punasävyille!


 3. Olen ihan hulluna persimoneihin, ja nyt ne ovat parhaimmillaan (ja edullisimmillaan). Näitä saattaa mennä useampi päivässä, mutta ainakaan nämä eivät ole sieltä pahimmasta päästä, mitä jouluherkkuihin tulee ;)


 4. Milo ei ole päässyt taas vähään aikaan blogiin, joten annetaan nyt erikoismaininta karvakorvalle. Päivät olisivat vielä miljoona kertaa synkempiä ilman tätä huiskuhäntää. Ja jokin tuossa katseessa on vaan todella maagista - ihan kuin koira lukisi ajatukseni paremmin kuin moni ihminen.


5. Näissäkin kuvissa vilahtavat CaseAppin kuoret ovat sopineet omaan käyttööni täydellisesti ja näyttävät vielä monen kuukauden jälkeen täysin uusilta. Niinpä haluan tarjota teille mahdollisuuden voittaa vapaavalintaiset kuoret myös itsellenne! Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen viimeistään lauantaina 5.12. Kommentin jättäneiden kesken arvotaan siis lahjakoodi, jolla voit itse valita tai muokata haluamasi kuoret puhelimeen, tablettiin tai tietokoneeseen. Aika kiva lahjaidea myös perheenjäsenille tai kavereille :)

Edit 4.12.: Muistathan jättää myös sähköpostiosoitteesi!

I'm presenting you some of my favorites at the moment. A furry knit from Gina Tricot was a real find, as well as this cool nail polish from OPI. Other favorites are persimons (that I love!!) and my lovely dog Milo :) In addition, I have been very happy with my cases from CaseApp so I'm glad that I have an opportunity give one of you a case from them! You can win a giveaway by commenting this post no later than Saturday 5th of December. In my opinion, this would be a perfect gift for friends and family!

Edit 4.12.: Remember to give your email address, too!

Emmi
You may also like:

16 comments

 1. Anonymous3/12/15 08:56

  Kuoret Iphoneen tai maciin tulisi todella tarpeeseen :) olen kauan ettinyt sopivia ja nämä olisi lähes täydelliset

  jonzkuuh@hotmail.com

  ReplyDelete
 2. Anonymous3/12/15 08:56

  Ihanan näkösen neuleen oot löytänyt:) pitääkin käydä itsekkin katsastamassa kyseisestä liikkeestä;) ja mukana myös arvonnassa! Hankkisin jotain ihanaa pukinkonttiin

  henskir@gmail.com

  ReplyDelete
 3. Kiva arvonta, mukana ollaan :)
  milla521(at)hotmail.com

  ReplyDelete
 4. Anonymous3/12/15 09:10

  Mukana, uusi puhelin on vailla kuoria ^_^

  Pauliina.K
  Pauliina.kaario@gmail.com

  ReplyDelete
 5. Anonymous3/12/15 09:40

  Tämä olisi huippulahja upouudelle ipadille joka odottelee itselleen täydellisiä kuoria! Mukana siis! :)

  ReplyDelete
 6. Mukana arvonnassa! :) Neule näyttää ihanalta!

  ReplyDelete
 7. Oi olisipa saada uudet kuoret joululahjaksi 😊 nooraant@outlook.com

  ReplyDelete
 8. Voi Miloa! <3 Miten sen koiruudelle omistetun postauksen kanssa? :) Mielestäni lupailit sellaisen väsätä jossain vaiheessa, ellen ihan väärin muista. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvä, kun muistutit! Sellainen on ehdottomasti tulossa! :)

   Delete
 9. Anonymous3/12/15 17:24

  Mukana arvonnassa!
  Kiiramak@student.uef.fi

  ReplyDelete
 10. MUKANA! :)

  viivi.korpela@hotmail.com

  ReplyDelete
 11. Mukana ollaan arvonnassa! :)
  sopeutuja(at)hotmail.com

  ReplyDelete
 12. Karoliina3/12/15 21:11

  Mukana arvonnassa! Sainkin juuri uuden puhelimen ja tuolla CaseAppilla on mahtavia vaihtoehtoja! :)

  karoliina_ahonen@luukku.com

  ReplyDelete
 13. Osallistun! :)
  sssannna@hotmail.fi

  ReplyDelete
 14. mukana arvonnassa :)
  anna_88@luukku.com

  ReplyDelete
 15. Mukana arvonnassa :)
  hilsan@luukku.com

  ReplyDelete

© Me Time. Design by MangoBlogs.