First of December

Se olisi sitten joulukuu. Vaikka en vieläkään tunnustaudu jouluintoilijaksi, niin jotain pientä tänne kerrostaloasuntoon halusin hankkia. Tämän vuoden ensimmäinen joulujuttu tarttui eilen mukaan Stockalta ja yhdessä Granitin lempivalojen kanssa täällä näyttää melkein jouluiselta. Ainakin minimalistin silmään :D


Hyasintille ei tahtonut löytyä sopivaa purkkia, joten sinnitelköön nyt juomalasissa. Tässä on muuten vihdoin kasvi minun makuuni - sellainen, jonka kyljessä lukee kastele niukasti. Hyasinttien lisäksi jaksan joulukuussa innostua pörröisistä neuleista, uusista teelaaduista, koukuttavista tv-sarjoista sekä terapeuttisista iltakävelyistä vesisateessa (not kidding :D).


Joulukuussa moni bloggaaja hemmottelee lukijoita joulukalentereilla. Minulla ei valitettavasti ole ihan niin paljon aikaa tälle blogille, mutta muutaman pienen arvonnan ajattelin järjestää :) Pysykää siis kuulolla! Ja pitää myös samaan hengenvetoon paljastaa, että Pinterest-tililleni on ilmestynyt jouluaiheinen taulu. Taitaa se jouluintoilija kuitenkin piileskellä siellä jossain, uups.

Ihanaa joulukuuta :)

I'm not a big fan of Christmas decorations but a little hyacinth is a must! In December I'm going to drink a lot of tea, wear furry knits, watch addicting TV series and take long walks in the rain (not kidding :D).

Emmi

Ps. Otin nämä kuvat kirkasvalolampun avulla, kuinka siistiä! Voin siis ottaa kuvia muutenkin kuin kerron kuussa auringon pilkahtaessa :D
You may also like:

2 comments

  1. Mullakin on joulukukka – amaryllis. :) Mäkään en ole mikään kovin suuri jouluintoilija, mutta pakko on ainakin joulusiivot tehdä – sitten lähempänä joulua.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, joulusiivous on must! Tosin taisin innostua jo viime viikonloppuna vähän, kun siivosin vessan kaapitkin ihan vapaaehtoisesti ;) Ja amaryllis on ihana myös!

      Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.