Christmas greetings

Toivottavasti teidän joulunne on sujunut mukavissa merkeissä! Itse halusin pitää pienen tauon blogista ja keskittyä täysin läheisten seuraan ja rentoutumiseen. Näin kolmen päivän pääsääntöisen löhöilyn ja ruokatankkauksen jälkeen alkaa tuntua vihdoin siltä, että voisin tehdä vaihteeksi jotain aivokapasiteettia kuluttavaa :D


Matkustin aatoksi Tampereen seudulle kotikotiin joulutunnelmasta nauttimaan. Helsingin kotiin en juuri jaksanut joulua luoda, joten hyasintti sekä jouluhimmeli taisivat jäädä tämän joulun ainoiksi (mutta sitäkin kivemmiksi) hankinnoiksi. Onneksi äidilläni on erinomainen maku sekä sisustamisen että joulukoristeiden suhteen, joten oli ihana saapua kauniiksi laitettuun kotiin.


Sekä jouluaaton että -päivän vietimme vanhempieni kodissa, ja tästä joulusta erityisen teki se, että isäni muutti vihdoin takaisin Suomeen kolmen ja puolen vuoden ulkomailla asumisen jälkeen. Tapaninpäivänä tulimme tuttuun tapaan mummolaani, joka sijaitsee täysin "maalla". Täällä meillä on omat perinteemme, kuten savusaunassa saunominen ja pappani tekemän sahdin maistelu.

Vaikka joulu ei ollut tällä kertaa valkoinen, niin aika hienoista ilmoista olemme silti saaneeet nauttia. Mikään ei piristä paremmin kuin kinkunsulattelukävelyt pirteässä pakkasilmassa auringon paistaessa :)


Arkeen paluu on onneksi pehmeä, sillä minulla on ensi viikolla vielä muutama lomapäivä ja sitten onkin jo uusivuosi. Uuden vuoden lähestyminen (ja ylimääräinen vapaa-aika) saa minut aina mietteliääksi, ja olenkin kerännyt jo valmiiksi ajatuksia siitä, mitä haluan ensi vuoden pitävän sisällään. Näistä mahdollisesti lisää myöhemmin!

Christmas greetings from the couch! I have been very lazy the last few days but isn't that acceptable at Christmas? I feel very relaxed now and have a lot of energy that I'm going to use for planning the next year :) I hope that you've had a great Christmas, too! 

Emmi

Ps. Opettelen uuden kuvankäsittelyohjelman käyttöä, mistä johtuen tämän postauksen kuvat ovat ainakin omaan silmääni vähän huonolaatuisia. Toivottavasti tunnelma välittyy siitä huolimatta!
You may also like:

Post a Comment

© Me Time. Design by MangoBlogs.