Christmas gift ideas

Tänä vuonna joulufiilis on antanut odotella itseään, mutta kyllä se tästä pikkuhiljaa! Minun pitäisi vielä huomenna hankkia viimeiset joululahjat ja keräsin tähän inspiraatioksi joitakin ideoita, joita itsekin huolisin mielelläni ;) Olen tosin viime vuosina suosinut enimmäkseen aineettomia lahjoja ja muutenkin yrittänyt pitää lahjomiset minimissään. Minusta aikuisten on vähän hölmöä hankkia toisilleen väkisin jotakin, ja ollaankin monesti sovittu, että käytetään rahat mieluummin johonkin yhteiseen tekemiseen.

Vaikka suosin aineettomia lahjoja, perinteisissä paketeissa on toki oma tunnelmansa! Puhumattakaan niiden paketoinnista, sillä rakastan kauniita lahjapaketteja :) Melkein harmittaa, että minulla on tänä vuonna vain muutamia paketoitavia paketteja, heh. Joitakin näistä ideoista voisin hyvin vielä kääriä pakettiin.
pellavalakanat Ellos / kylpytakki Lauren Ralph Lauren* / kori ja kynttilä H&M Home

Olen kuolannut pellavalakanoita jo pienen ikuisuuden, mutten ole raaskinut investoida sellaisiin. Samaan kotoiluteemaan menisi myös uusi kylpytakki, sillä olen saanut kuulla vanhan kylpytakkini vetelevän viimeisiään :D En ihmettele, sillä tällaiselle vilukissalle pehmoinen takki on ehkä käytetyimpiä vaatekappaleitani! Lisäksi voisin huolia kotiini joitain pieniä sisustusjuttuja, kuten kauniita kynttilöitä ja lehtikorin.

Laadukas meikkipussi toisi pientä luksusta arkeen, samoin kuin uusi hajuvesi. Minulla on syntymäpäivät tammikuussa, joten joulu-tammikuu on hyvää aikaa myös lahjoa itseäni. Olen pitkään täällä blogissakin haaveillut uudesta kellosta ja lompakosta, joista jompi kumpi voisi olla lahja itseltäni itselleni ;) Tosin se pikkulaukkukin olisi edelleen toivelistalla, samoin kuin uusi kamera...

Löytyykö jonkun joululistalta samoja juttuja?

Emmi

*mainoslinkkejä
You may also like:

2 comments

  1. Mulla taas ei ole tippaakaan joulufiilistä, koska ei ole lunta! Oli ilmeisesti liikaa pyydetty saada edes vähän lunta jouluksi... :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niinpä, lumettomuus kyllä laskee fiilistä aika lailla :( Joutuu näkemään vähän enemmän joulufiiliksen eteen, mutta eiköhän se sieltä vielä löydy! Pitää olla onnellinen mahdollisuudesta rauhoittua hetkeksi läheisten seurassa :)

      Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.