The light

Valoa, sitä on kaivattu! Uskomattoman synkän lauantain jälkeen sunnuntai oli ainakin täällä Helsingissä ihanan valoisa. Ette tiedä, kuinka blogiharrastelija sekoaa tällaisesta satunnaisesta valosta pimeän kauden keskellä ;) Viikonlopulta on nyt taltioitu yhtä sun toista materiaalia, jotka toivottavasti ehdin pian tuomaan tänne blogiinkin asti. Tulevalle viikolle on nimittäin luvassa vähän töihin liittyvää opiskelua, joten illat menevät pitkälti sen kimpussa.


knitted vest Zara (old)
leather jacket Mango
pants Zara
ankle boots Zign 
bag Céline
beanie Vila
scarf & gloves from China

Valoisuuden lisäksi sunnuntaina oli myös todella lämmin! Niinpä uskaltauduin pukemaan vielä nahkatakin päälleni, tosin lämmittävän neuleliivin kera. Olen bonganut monelta nahkatakki-karvaliivi-komboja, joten halusin itsekin kokeilla samaa tyyliä kaapin pohjalle unohtuneen liivin kera. Tämä liivi on tosiaan ollut monet kerrat kirppiskasassa, sillä koen sen vähän vaikeana vaatekappaleena. Sisäkäyttöön liivi on usein liian lämmin, mutta ehkäpä näin ulkokäyttöön sittenkin?


Jotkut ovat varmaan käyttäneet pipoja jo kuukausia, mutta minun pitää tunnustaa, että kaivoin nyt vasta pipot esiin. Samalla tajusin, etten juurikaan omista pipoja tämän Vilan nukkaisen version lisäksi - äkkiä siis pipo-ostoksille! Juuri nyt haluaisin jonkun pehmoisen pipon pörröisen tupsun kera. Ei teillä olisi mitään vinkkejä, mistä sellaisen löytäisi? En nimittäin haluaisi turvautua edullisimpaan mahdolliseen, sillä sitten se on taas heti yhtä nukkainen kuin tämä pipo. 


Kuville valikoitui vähän erilainen miljöö tällä kertaa, mutta oikeastaan tykkäsin tästä tosi paljon! Vaikkei asu kaikkine tuhansine kerroksineen ja lumiukko-fiiliksineen ollut tällä kertaa se kaikkein mieluisin, niin silti saatiin kuviin kivaa fiilistä :)

Mites teidän viikonloppunne sujui?

We had such a nice and sunny sunday here in Helsinki! I enjoy the light very much, especially in the middle of the dark season. This outfit was not my favorite because I felt like a snowman with all those layers :D However, I think that this knitted vest can have a second change for outdoor use (as it is too warm to wear inside). 

Emmi
You may also like:

10 comments

 1. Onpa kiva kuva-asettelu! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia Riikka! Tää ympäristö oli inspiroiva, niin tuli kuvattua vähän muutakin kuin asua :)

   Delete
 2. Mä sekosin valosta eilen myös, ja vähän jopa harmittaa, etten jaksanut ulos asti asukuville, koska seuraava mahdollisuus voi olla taas viikkojen päästä...! :O Mutta sisällä kuvasin minäkin minkä kerkesin ja nyt olisi taas materiaalia odottamassa :D Hei tupsupipoja Aleksi13:ssa vaikka kuinka, ja myös Stockalla. Just viikko sitten ostin ihanan harmaan Stockalta, siellä oli parikin tosi kivaa mallia mun mielestä marraskuun kantistarjouksena, eli vielä tänään! Aleksi13:sta ostin jo alkusyksystä kivan, mutta siellä niitä oli vieläkin paljon kun kävin samalla kertaa viikko sitten katsomassa. Ihan siinä katutasossa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin se valo vaan sekoittaa, kun sitä näkee niin harvoin! Tosin mun kirkasvalolamppu on myös pelastanut paljolta :D

   Hihii, arvaa vaan juoksinko heti Stockalle ja sieltähän jo pipo mukaan tarttui! Kiitos siis vinkeistä ;)

   Delete
 3. You look pretty! Such a nice photos :)

  I’m glad I found out your blog!

  You can find me at:
  https://www.bloglovin.com/blogs/do-dolce-10043597
  & https://instagram.com/enelirahula/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you Eneli! Nice to see you here :)

   Delete
 4. H&M:llä ainakin on tupsupipoja. Sitä en sitten tiedä, ovatko ne akryylista tehtyjä...

  ReplyDelete
  Replies
  1. H&M:llä on varmasti myös hyviä pipoja, kunhan viitsi tarkastaa materiaalit! Löysin yhden hyvän jo Stockalta, josko siinä viihtyisi nyt hetken :)

   Delete
 5. Vuoroin vieraissa, mä tulin höpisemään nyt tänne :D Niiiin kiva asu ja ihan ä-l-y-t-t-ö-m-ä-n ihana tuo toka kuva, en kestä! Ja mä olin just ajatellu et vinkkasin huomenna blogiin mun Stockalta löytyneistä pipoista ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaa :D Voi kiitoksia! Parhaat kuvat syntyvät aina vahingossa ;)

   Ja arvaa vaan löysinkö pipon jo Stockalta! Toki niitä voisi haalia aina enemmänkin... :D

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.