Silmälasityyppiä, sittenkin?

Yhteistyössä Instrumentarium & Indiedays

Olen blogissa aikaisemmin kirjoittanut ristiriitaisista fiiliksistäni silmälaseja kohtaan (täällä). Sanotaan, että tuosta epävarmuudesta lasien suhteen on päästy paljon eteenpäin ja nykyisin käytänkin laseja päivittäin töissä. Vapaa-ajalla lasit jäävät helposti laukkuun, mutta päätetyöskentelyssä ne ovat aivan ehdottomat!

Mikä sitten sai minut innostumaan laseista alkunihkeilyn jälkeen? Omalla kohdallani lasejen käyttö lisääntyi huomattavasti, kun menin rohkeasti vaihtamaan lasini itseäni enemmän miellyttävään malliin. Uudet lasit ovat huomattavasti mukavammat päässä, ja miellyttävät minua enemmän myös ulkonäöltään. Pieni satsaus uusiin laseihin kannatti, sillä tunnen lasit jo huomattavasti luonnollisemmaksi osaksi omaa identiteettiäni.

  
Uusien kehysten kokeilu on aina hauskaa, sillä kuka sanoo, että laseja kuuluisi olla vain yhdet ainoat? Silmälasit ovat ikään kuin asuste, eivätkä välttämättä yhdet lasit sovi jokaiseen tilanteeseen. Olinkin innoissani päästessäni kokeilemaan uusia kehyksiä Indiedaysin Blogger's Inspiration Dayssa. Nämä kehykset olivat Instrumentariumin uudesta Heritage Swarovski -mallistosta ja ne ovat nimensä mukaisesti koristeltu pienillä timanttiyksityiskohdilla. Pientä luksusta, mutta kuitenkin pääosin selkeitä linjoja ja klassisen kauniita muotoja.

Valitsimme Eveliinan kanssa omat suosikkimme ja ikuistimme ne Instrumentariumin pisteellä. Omat lasini ovat mustat, joten halusin valita nyt hieman pehmeämmän värin. Päädyin siis ruskeisiin kehyksiin, jotka kävivät kivasti myös mekkoni väriin ;) Tämän kokeilun jälkeen ruskeat kehykset olisivat oikein tervetullut lisä omaan silmälasikokoelmaani.


Paikalla käyneen kuhinan perusteella mallisto oli muidenkin bloggaajien mieleen :) Uskon, että malliston kehykset sopivat monille kasvoille, vaikken ammattilainen olekaan. Pitäisi selvästi käydä useammin testailemassa kehyksiä, niin oppisi itsekin hahmottamaan, millaiset lasit omille kasvoille sopivat parhaiten. Opin ensimmäisten lasejeni kanssa, että kannattaa valita laadukkaat kehykset, jotka istuvat hyvin kasvoille. Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin koko ajan valuvat tai kiristävät silmälasit!


Ehkäpä rohkaistun joku päivä vielä kuvaamaan omatkin lasini teille tänne näytille! Onko siellä ruudun takana muita silmälasityyppejä? :)

Emmi

Kuvat: Tim Kiukas
You may also like:

4 comments

 1. Hyvältä näyttää noi lasit sulla! :) Mäkin himoilen jo uusia laseja... semmoisia kultaisia aviator-mallisia :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, nää on kyllä klassisen nätit! Hihi, meillä taitaa olla yhteiset uudet himotuksen kohteet :D

   Delete
 2. Minkä merkkiset sun omat silmälasit on ja mistä ne on ostettu? :) Ne vilahti edellisessä postauksessa, tosi kivan näköiset!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä vilahtikin, haha :) Ne ovat Max Maran ja ostin ne Synsamilta silloin, kun siellä oli kaikki kehykset kympin :D Olen ollut tosi tyytyväinen laseihin! Ainut huono puoli on se, että suurehkot linssit likaantuvat helposti kasvoilla.

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.