Over the knee

Yksi sesongin kuumimmista trendeistä taitaa olla ylipolvensaappaat eli over the knee boots. Omat buutsini ovat jo muutamia vuosia vanhat, sillä löysin ne aikoinaan melkoisella munkilla Milanon outlet-myymälästä. Hintaa näillä Michael Korsin saappailla oli lähes nelinumeroinen summa, mutta sain ne noin kymmenesosalla tuosta hinnasta. Varsin hyvä sijoitus, sanoisin, sillä ylipolvensaappaat tuntuvat nousevan pinnalle joka syksy.


Mango coat
H&M knit (similar here*)
Lindex skirt
Michael Kors boots (similar here*)
Mansur Gavriel bag
Guess watch
no brand (gift) bracelet

Täytyy myöntää, että arastelen näiden saappaiden käyttöä melkoisesti. Sileä nahkapinta yhdistettynä korollisiin ylipolvensaappaisiin on aika raflaava yhdistelmä, ja voi tuoda helposti vähän vääriä mielikuvia :D Nyt jos ostaisin ylipolvensaappaat, hankkisin ne todennäköisesti mokkaisina, vaikka se arka materiaali onkin. Toisaalta kyllä tykkään siitä, että saappaissa on särmää ja muun pukeutumisen voi sitten vastapainona pitää hyvin mukavana ja pehmoisena, kuten tässäkin asussa.


Asun muut palaset ovat kaikki useamman vuoden suosikkeja, jotka ovat blogissakin näkyneet moneen kertaan. Tykkään vieläkin Mangon simppelistä villakangastakista, jonka hopea- ja nahkayksityiskohdat sitovat sen kivasti muuhun asuun. Pooloneuleet pitävät nekin pintansa syksystä toiseen, joten sellaiseen uskaltaisin jo investoida :)


Kaipaisin aina välillä laukkua hopeisilla yksityiskohdilla, sillä tykkään käyttää myös hopeisia koruja. Olen oppinut yhdistämään eri metallivärejä toisiinsa, mutta silti tämäkin kokonaisuus olisi jotenkin harmonisempi saman sävyisellä laukulla. Laukkukriisissä en jaksanut ottaa mukaan kuin Mansur Gavrielin toten mukana tulleen pussukan, johon mahtuu puhelimen lisäksi juuri ja juuri pankkikortti, avaimet sekä huulipuna. Pieni laukku hopeisilla yksityiskohdilla olisi siis erittäin tervetullut, mutta ehkäpä palaan tähän laukkuhaaveiluun vielä omassa postauksessaan!


Taisi muuten olla aika huono naamapäivä näissä kuvissa, kun tuijotan kaikissa maata :D Noh, tämä on tätä. Löysin muuten kivan nudepunan MAC:ilta ja olenkin käyttänyt sitä nyt niinä päivinä, kun värikäs puna on liikaa. Kyllä minusta vielä huulipunatyttö saadaan, kun hametyttökin on jo mennyt läpi, haha!

Translation: My over the knee boots are already couple of years old but I still like them. However, I prefer to keep the rest of the outfit basic as the boots are something quite unusual for me. What do you like about over the knees?

Emmi

Kuvat: Janica

Ps. Huippua isänpäivää kaikille sankari-isille, erityisesti sille omalleni! :)


*mainoslinkkejä / add links
You may also like:

4 comments

 1. Tykkään tässä asussa erityisesti takista ja neuleesta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla, niin minäkin! Se onkin tuttu kombo, löysin asukuvat vuoden takaa: http://www.metimeemmi.com/2014/12/hattuasu.html :D

   Delete
 2. Tämä on mielestäni ihan täydellinen asu! Näytät todella kauniilta.
  Eikä missään nimessä niitä ylipolvensaappaita mokkaisina, nuohan ovat paljon kauniimmat ja monikäyttöisemmät. Mukavaa syksyä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Sari, piristit päivääni melkoisesti! Ihanaa syksyä myös sinulle :)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.