Kuulumisia

Aikaansaamaton bloggaaja ilmoittautuu! Tuntuu, että tällä viikolla pimeys on kunnolla hypännyt niskaan, ja taas tulee mietittyä, miten tästä vuodenajasta on blogin kanssa joskus selvitty. En kuitenkaan aio valittaa, sillä pimeys on myös omalla tavallaan ihanaa. Ja alkaahan tässä ihan pian (= huomenna) pikkujoulusesonkikin, hurjaa!

Selasin tuossa vuoden takaisia postauksia ja vastaan tuli tämä postaus. Onpa hauska palata ajassa taaksepäin sen hetken arkeen ja fiiliksiin, joten päätin toteuttaa samanlaisen postauksen näin vuoden jälkeen. Kuvituksena saavat toimia puhelimeen tallentuneet kuvat, joita ei olekaan hetkeen blogissa näkynyt. Tajusin tosin samalla, että eihän niitä kuvia tule enää tallennettua, koska Snapchat?! Puhelimen muisti varmasti kiittää.

Öh, miksi puhelimesta löytyy vain kahviaiheisia kuvia? Tällä viikolla päivän aloitus ilman kahvia on kieltämättä tuntunut aika tuskaiselta. Uusin herkkuni on bulletproof-kahvi, johon siis lorautetaan ruokalusikallinen MCT-öljyä sekä luomuvoita. Kaikki vaan blenderissä sekaisin ja lopputulos on yläkuvan samettinen kahvi. Ekoilla kerroilla sain bulletproofista ihan mielettömät energiat päivään, mutta nyt elimistöni on jo ilmeisesti sopeutunut siihenkin. Pieni tauko paikallaan, kenties?

Kahvihetkestä on tullut yksi päivän kohokohdista, niitä kuuluisia arjen pieniä iloja. Olen siirtynyt markettikahveista ainakin hetkeksi vastajauhettuihin ja hieman eksoottisempiin kahvilaatuihin, joita olen haalinut viimeksi Kampin uudesta Espresso Housesta sekä Punavuoren omasta kahvipaahtimosta Kaffa Roasterysta. Aamukahvista on tullut todellinen makuelämys! Samaa ei voi sanoa työpaikan kahvista, johon silti sorrun huonoina päivinä...
Paras lääke kaamosta vastaan on mielestäni pysyä aktiivisena! Vaikka se kotisohva houkuttaisi työpäivän jälkeen, niin yritän silti parhaani mukaan treenata ja nähdä kavereita. Tietysti välillä on ihan sallittua hautautua viltin alle ja treffata ainoastaan Netflixiä, sekin kuuluu syksyyn ;) Huomaan kuitenkin olevani huomattavasti energisempi, jos saan mahdutettua päivään edes jonkin aktiviteetin. Viime viikkojen aikana on tullut esimerkiksi testattua sekä The Cockin, Torin että uudistetun Primulan salaatit. Ruuasta tykkäsin eniten ensimmäisessä, mutta Primula oli puolestaan paikkana tosi viihtyisä.
Syksy oli kyllä tänä vuonna ihan mieletön kelien puolesta! Minulla vaan on pieni kriisi pukeutumisen suhteen nyt, kun sadekelit ovat vihdoin täällä. En haluaisi millään pilata nahkakenkiäni ja tilasin vihdoin kauan kuolaamani Hunterit sadekelien varalle. Jotenkaan ne eivät vaan istu omaan jalkaan ollenkaan, vaikka olen yrittänyt niitä muutamana sadepäivänä jalkaani kiskoa? Olo on kuin olisi metsään lähdössä sieniä poimimaan :D Olenkin vähän miettinyt, että myisin saappaat ja ostaisin jotkin sirot kumiset nilkkurit tilalle. Bongasin Zion ikkunasta jo muutamat kivat... Miten te pukeudutte sadekeleillä?

Tästä tuli nyt erittäin sekava kokonaisuus, pahoittelut siitä :D Pääosin tänne kuuluu siis hyvää kaikesta pimeydestä ja sateesta huolimatta. Työt rullailevat ja treeneistä saa energiaa, vaikkei aina huvittaisikaan lähteä. Viimeistään siinä vaiheessa hymyilyttää, kun avaan kotioven ja yksi karvainen energiapommi kiirehtii tervehtimään. Mutta hei, mitäs sulle kuuluu? :)

Emmi

Ps. Jos arkiset kuulumiset kiinnostavat, niin minut löytää sekä Instagrammista että Snapchatista nimimerkillä emmite. Varoittelen jo etukäteen viikonlopun snäpeistä pikkujoulutunnelmista, me nimittäin lähdetään työporukan kanssa Tallinnaan! 

You may also like:

2 comments

  1. Huippu postaus Emmi! Sain tästä ihan uutta energiaa marraskuuhun - sitä juuri tarvitsen:) Kiitokset ihanasta blogista ja mahtavia pikkujoulutunnelmia sinne ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos ihanasta kommentista! Tästä tuli tosi hyvä mieli :) Mahtavaa pikkujoulukautta myös sinne!

      Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.