Buckle boots (+ sale codes)

Vitsi, mikä alennusviikonloppu nyt on meneillään! Nyt jos koskaan kannattaisi shoppailla (vaikka niitä joululahjoja), mutta itse olen ollut vähän aikaansaamaton koko viikonlopun. Olen vain hengaillut omissa ajatuksissani, enkä tehnyt oikein mitään - noh, tällaisiakin viikonloppuja välillä kai tarvitaan. Kävimme me sentään eilen Musaa & maistelua -tapahtumassa Hietalahden kauppahallissa. Olin kerrankin ahkera snäppääjä, joten sieltä voi kurkkia, mitä kaikkea maistelimme ;)

Olen huomannut, että minusta on tulossa koko ajan enemmän ja enemmän kenkätyttö. Huolestuttavaa! Keksin nimittäin taas uuden pakkomielteen, teräväkärkiset ja mielellään vielä soljelliset nilkkurit. Näin tällaiset ensin Annikan blogissa ja heti sen jälkeen työkaverin jalassa. En tiedä, sopiiko tällaiset vähän ronskimmat nilkkurit lainkaan tyylini, mutta tilasin jo viime viikolla yhdet sellaiset testiin. Let's see!
1.  Topshop 2. Mango 3. Humat 4. Mango

Kokosin tähän muutamat kenkävaihtoehdot, jotka itseäni houkuttavat. Juuri sopivaa mallia oli todella vaikea löytää, mikä vähän yllätti. Hyvistä vaihtoehdoista hämmästyin, kuinka edulliset nuo Topshopin nahkakengät ovat. Alennuksen jälkeen vähän liiankin houkuttelevat, vaikkei niissä niitä himoamani solkia olekaan :) Mangon nilkkurit puolestaan sopisivat materiaalista puolesta sadekeleille, mutta niissä taas ei ole kovin terävää kärkeä. Lähimpänä tarvettani taitavat siis olla 3. ja 4. vaihtoehdot, mutta kultaisilla vai hopeisilla soljilla?

Olette varmaan jo ihan ähkynä erilaisista alennuskoodeista, mutta keräsin silti tähän muutamat siltä varalta, että ne ovat menneet ohi:

Zalandon alekoodit ovat voimassa ainoastaan huomisen eli maanantain: 

10% alekoodi (väh. 50 e ostos): FCYBR358 *
15% alekoodi (väh. 75 e ostos): 2CYBR358 *
20% alekoodi (väh. 100 e ostos): 3CYBR358 * 

Nellyn alekoodilla BLACK20 saa -20% koko valikoimasta vielä tämän päivän loppuun. 

Ellokselta saa 20% alennusta tilauksesta tarjousnumerolla 325440 **.   

Booztilla ei ole erillistä alennuskoodia, mutta moni hyviä tarjouksia täällä.


Aika houkutteleva konsepti tämä Black Friday/Cyber Monday kieltämättä! Joko te olette aloittaneet joululahjojen shoppailun? :)

Emmilinkit mainoslinkkejä

*Etu on voimassa 30.11.2015 | Tilauksen vähimmäisarvo 10 %:n alennuksella on 50,00 €, 15 %:n alennuksella 75 € ja 20 %:n alennuksella 100 €. Ei sisällä pikatoimituksen kuluja | Syötä etukoodi tilausvahvistussivulla ennen tilauksen lähettämistä | Ei koske lahjakortteja eikä Zalando Loungen tuotteita | Yksittäiset tuotteet tai merkit voivat olla poissuljettuja | Etua ei voi vaihtaa rahaksi tai yhdistää muihin etukuponkeihin. 

**Tarjousehdot: Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Alennus on voimassa 29.11.2015, ja sen voi käyttää vain kerran. Pienin toimitettava tilaus on 25 euroa. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin eikä Guest Designer -tuotteisiin. 
You may also like:

4 comments

 1. Mulla on enää yksi joululahja hankkimatta! :)

  Nuo Mangon nilkkurit on tosi ihanat! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi vitsi, kun olet ollut ahkera! Minä kun vasta rupean miettimään lahjoja... :D

   Ja kiitos, minustakin ne molemmat ovat tosi kivoja! Toiset ovatkin matkalla luokseni, toivottavasti nappaa ;)

   Delete
 2. Love them!

  I’m glad I found out your blog!
  You can find me at:
  https://www.bloglovin.com/blogs/do-dolce-10043597
  & https://instagram.com/enelirahula/

  ReplyDelete

© Me Time. Design by MangoBlogs.