Our hotel in Dubai

Jostain tätä Dubain kuvasaldoa kai pitäisi ruveta purkamaan ja ajattelin ensimmäisenä esitellä meidän hotellimme. Itse en tällä kertaa vaikuttanut lainkaan hotellin valintaan, vaan tämä tuli ihan yllätyksenä isäni valitsemana :) Sinänsä kiva järjestely, sillä olen tottunut olemaan viime aikoina se organisoija, joka stressaa valintojensa kanssa. Nyt sai tulla vaan "valmiiseen pöytään", mikä oli hauskaa ja tietysti myös vähän jännittävää.


Matkustimme perheeni kesken, eli meitä oli äidin ja isän lisäksi kolme sisarusta jakamassa "asuntoamme". Paikalla meitä nimittäin odottikin aika ylläri - erillisten hotellihuoneiden sijaan meille oli varattu 240 neliöinen huoneisto! Tähän JA Oasis Beach Tower -hotellin huoneistoon kuului kolmen makuhuoneen lisäksi viisi (!) vessaa, olohuone, oma keittiö sekä runsaasti säilytystilaa. Sain ihan oman makkarin kylpyhuoneineen, kyllä kelpasi ;)


Parasta hotellissa oli ehdottomasti valtavista ikkunoista avautuvat maisemat! Huoneistomme oli 30. kerroksessa, joten sieltä näkyi melko kauas turkoosille merelle... Ainoa maisemaa häiritsevä tekijä olikin lähellä avautuvat rakennustyömaat - Dubaissa nimittäin rakennetaan ihan joka puolella. Voi olla, että nämäkin maisemat piiloutuvat parin vuoden päästä eteen nousevien pilvenpiirtäjien taakse, harmi sinänsä. 

Keittiössä hääräsimme itse aamupalat, mutta muuten söimme aika lailla ulkona. Mitään ruokia tähän hotelliin ei siis kuulunut, aamiainenkin maksoi erikseen. Hassua, miten reissussa ja helteessä ruokarytmit menevät ihan sekaisin ja söin yllättäen aika paljon vähemmän kuin Suomessa! Normipäivänä kuitenkin vedän sen viisi ruokaa napaani, lomalla ehkä kolme :D Laatu sen sijaan olikin kunnon lomaruokaa, siitä ehkä vielä erikseen muutama sana. Lasin vihreä juoma oli muuten "tervetuliaisjuoma", joka tarjoiltiin meidän tullessa hotelliin. Dubaissahan myydään alkoholia hyvin rajallisesti, mutta tämä mehujuoma oli superhyvää! :)


Talojen väliin jäävä uima-allasalue oli osan päivästä varjossa, mutta silti aivan huikea! Altaalta sai pyyhkeet, matot ja aurinkovarjot myös rannalle niin halutessaan. Itse olimme välillä rannalla, välillä taas täällä altaalla nautiskelemassa :) Vesi oli juuri sopivan lämpöistä ja altaita kaksi. Altaan yhteydestä pääsi myös kuntosalille ja saunaan nautiskelemaan, jos +39 astessa varjossa ei vielä riittänyt. Tämä salirotta tosin malttoi kerrankin olla viikon ilman yhtäkään kuntosalivierailua! Asiaan saattoi vaikuttaa kuumuus ja melkein joka päivä kertynyt 15 kilometriä kävelyä...


Hotellin sijainti on toisaalta hyvä, mutta toisaalta ihan toisella puolella Dubaita verrattuna lentokenttään ja vanhempaan kaupunkiin, mikäli sinne mielii. Tämä Jumeirah Beach on sen sijaan ihan puhdasta turistialuetta, mutta itseäni se ei tällä kertaa niin häirinnyt. Tähän aikaan vuodesta turistisesonki on vasta aluillaan, joten osan vuodesta meininki voi olla ihan eri :) Nyt saatiin olla rauhassa joka puolella, mikä oli ihanaa luksusta! Rannat, pilvenpiirtäjät, metro ja Dubai Marina ostoskeskuksineen löytyivät ihan hotellin läheltä, joten meidän tarpeisiin tämä sopi hyvin.

Kaiken kaikkiaan voin suositella hotellia lämpimästi ja samalla onnitella isääni hyvästä valinnasta! Voiko lähteä jo takaisin? ;)

Translation: Some pics from our hotel in Dubai, enjoy! :)

Emmi
You may also like:

Post a Comment

© Me Time. Design by MangoBlogs.