Knitted dress

Näistä Janican kanssa otetuista kuvista tuli ihanan syksyisiä, vaikka värikkäiden lehtien löytäminen Helsingistä oli yllättävän vaikeaa :D Tänä vuonna ei taidakaan tulla kunnon ruskaa - tai mistä sitä tietää, kuinka värikkääseen maahan palaan lomaltani... Harmittaa vähän, kun en viime vuonna tajunnut enempää kuvata sitä upeaa ruskaa, mikä silloin oli.


Knitted dress Black Swan (gifted) / trench coat Zara / hat Global
bag Céline / ankle boots Zign (similar here*)


Sain tämän neulemekon Black Swanilta jo viime vuonna, mutta jotenkin sytyin tähän vasta tänä vuonna. Viime viikonloppuna mekkoa pystyi vielä käyttämään sukkahousujen kanssa, joten halusin ottaa mahdollisuudesta kaiken irti. Talvella voisin kuvitella käyttäväni tätä myös housujen kanssa oversized-neuleena :)


Tähän vanhaan Zaran trenssiin olen jo hyvin kyllästynyt, vaikka tässä asussa se toimi yllättävän hyvin. En kuitenkaan viitsi enää syksyksi ostaa uutta trenssiä, sillä minulta löytyy jo riittävästi syystakkeja aina nahkatakeista army-takkiin. Ehkäpä ensi kevääksi sitten? :) 


Nilkkurit ovat jo tässä kollaasissa nähdyt Zignin uutuudet ja syksyn uudet luottokengät. Halusin arkeen matalat nilkkurit, mutta nyt haaveilen jo korkeammista ja teräväkärkisistä (mokka)nilkkureista... Onneksi syysvaatekaappini on jo muuten hyvällä mallilla!

Translation: My first autumn outfit that really felt like autumn outfit ;) I love this knitted dress from Black Swan and these ankle boots are my new favorites for the autumn. What are your favorites?

Emmi

Ps. Muistakaahan jättää kysymyksiä kysymyspostaukseen! :)

*mainoslinkki / add link
You may also like:

10 comments

 1. Ihana asu! :) Joku tuollainen neulemekko olisi näppärä. Hattu sopii sinulle tosi kivasti ja tuo asuun kivaa ekstraa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Anne! Tämä oli vähän sellainen asu, joka toimi paremmin kuvissa kuin peilissä :D Tuo hattu on kyllä ihan lemppari! :)

   Delete
 2. Wau, mikä bisnesnainen! ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, kiitoksia! Vaikken tällä töihin ehkä menisi ;)

   Delete
 3. Anonymous6/10/15 17:08

  Ihanat nilkkurit, etsin viikonloppulomalla Riikassa vastaavanlaisia, mutten löytänyt sopivia. Onko nahka laadukkaan oloista? :)


  Louji

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nämä ovat kyllä hyvät ja nahka on mielestäni laadukasta - aika pehmeää tosin :) Olen ollut tosi tyytyväinen, vaikka koko oli aluksi napakka!

   Delete
 4. todella kiva tuo neulemekko! Olen tässä viime aikoina bongannut vastaantulijoiden päällä melko useastikkin vastaavia ja ihastellut kovasti :) ennakkoluuloisesti vaan ajattelen että tuskin itselleni sopisi mutta never say never ;) Ja hattu kyl sointuu niin tähän <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kaikkea kuuluu kokeilla, ei voi tietää ennen! ;) Näille keleille tämä on kyllä vähän turhan vilpoinen :D Mutta ehkäpä housujen tai pitkän hameen kanssa... :) Hattuun olen ollut tosi tyytyväinen, se tuntuu sopivan vähän kaikkeen! :D

   Delete
 5. Sinullakin on tämä laukkuihanuus, katselin Lindan laukkua ja pyytelin kokopostausta, mutta tässähän koko näkyykin hyvin eli ei ihan mikään minilaukku. Kaunis laukku :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka! Tämä on itse asiassa suurempi koko kuin mitä Lindalla on :) Laukkua on kahdessa eri koossa, joista tämä "small" on suurempi ja tässä ei myöskään tule hihnaa mukana. Muistaakseni Lindan laukussa on hihna, joten se on silloin se pienempi koko! Tosin kokoero ei ole mikään älyttömän suuri :)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.