How to spice up

Syyspukeutuminen on mielestäni ihanaa, mutta saattaa ainakin itselläni jäädä helposti vähän vaisuksi. Tällä hetkellä arkipukeutumiseni noudattaa linjaa housut-neule-villakangastakki ja värimaailma puolestaan sarjaa harmaa-valkoinen-musta. Vaikka rakastankin minimalista tyyliä, niin kuusi kuukautta putkeen samoja neuleita voi olla vähän liikaa :D Mietin, miten hyvin tavallisiin asuihin saisi vähän piristystä ilman suurempia investointeja ja keräsin alle joitakin ideoita. Pohjana toimivat edelleen ne toimivat peruselementit, mutta höystettynä pienellä jujulla.

Ensimmäisenä minusta on ihana leikkiä eri materiaaleilla. Erityisesti nahka, mokka ja pörröisyys kiehtovat tänä syksynä, ja pyrinkin yhdistelemään näitä elementtejä keskenään. Tavallisesta kynähameesta saa paljon mielenkiintoisemman vaihtamalla se mokkaiseen tai jopa nahkaiseen versioon (jota olen salaa kuolannut viime aikoina). Erikoisten materiaalien kanssa kannattaa suosia klassisia tai simppeleitä leikkauksia, jotta asusta ei tule liian levoton. En aio ihan vielä kaivaa pörrötakkiani esiin, mutta se tulee varmasti piristämään asuja jatkossa ;)
 leather skirt Soaked in Luxury / faux fur jacket Vila / hat Aldo 

Toinen idea on ottaa jokin väripilkku mukaan asuun. Tässäkin valitsisin väriä johonkin selkeälinjaiseen vaatekappaleeseen, kuten kuvan takkiin tai neuleisiin. Tällä hetkellä minua kiinnostaa erityisesti upea metsänvihreä, mutta muita ihania syysvärejä ovat esimerkiki burgundyn punainen tai murrettu oranssi. Muut elementit voikin sitten pitää neutraalin sävyisinä, ettei liikaa villiinnytä, haha!
knit InWear / ankle boots Zign

Erikoisemmilla leikkauksilla voi luoda paljon mielenkiintoa asuihin: kokeile vaikkapa pidempää helmaa takeissa tai hameissa sekä suosittuja ylipolvensaappaita. Nyt näkee myös paljon cropped jeanseja, eli pätkäistyjä farkkuja, mutta niitä en koe ihan omaksi jutukseni. Tähän viimeiseen kollaasiin yhdistin lisäksi helpon tavan piristää asua kuin asua: punaiset huulet sekä kynnet! Olen aivan onneton huulipunan käyttäjä, mutta yritän kehittyä ;)
long coat Only / over the knee boots Vagabond / lipstick MAC / nail polish Essie

Siinäpä joitain ideoita tylsien päivien varalle. Ei ehkä kovin villejä valintoja, mutta sopivasti twistiä kuitenkin :) Olen viime aikoina lisännyt paljon hameiden käyttöä (paksujen sukkahousujen kanssa), kuten blogin asuistakin ehkä huomaa. Vihdoin minustakin on saatu hametyttöä esiin!

Translation: I love minimalist style but it can get boring quite easily. Here are some tips to spice up those autumn outfits :)

Emmi 

contains add links 
pictures from my Pinterest board 
You may also like:

2 comments

  1. Rakastan mustaa, johon useimmiten turvaudunkin. Lisään kuitenkin vaikka huivilla ja/tai kengillä kivaa piristystä tai laitan esim. luumun väriset tai oliivinvihreät housut. Musta, harmaa ja valkoinen ovat siitä hyviä väriä, että niiden kanssa sopii yhteen mikä väri tahansa! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Näinhän se on! Asua on helppo piristää, kun "pohja" on kunnossa :) Luumu- ja oliivihousut kuulostavat makeilta!

      Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.