Back home

Kotona ollaan taas! Vitsit, miten nopeasti viikko taas meni, ja nyt tekisi jo mieli suunnitella uutta matkaa... Onneksi on ihan kiva olla kotona ja huomata, kuinka hetken hengähdystauko teki hyvää. Töissä oli tänään yllättävän skarppi olo ottaen huomioon viime vuorokauden matkustus ja kertynyt univelka. Melkein jopa nautin ajatustyön pariin pääsemisestä, mikä on varmaankin merkki onnistuneesta lomasta :)


Latasin juuri koneelleni yli 600 lomakuvaa, mutta itsestäni minulla on ehkä kolme kuvaa, joista tässä lemppari. Lähes 40 asteen helle ja hiostuttava ilma eivät todellakaan houkutellut kuviin poseeraamaan ja muutenkin kammoksun kaikkia kliseisiä turistikuvia (paitsi tätä ;)). Hienoja kuvauslokaatioita Dubaissa olisi ollut vaikka kuinka paljon, mutta nyt ei vaan jaksanut... Asukuvia ei siis valitettavasti ole tiedossa, mutta jotain photo diarya ajattelin teille koostaa :) Ensimakua voi jo kurkkia Instagrammista @emmite.

Niin ja reissun koskettavin hetki oli ehdottomasti auringonlasku aavikolla. Jotain niin mahtavaa. 

Translation: I'm back from my vacation and our trip to Dubai was very fun and relaxing! It was a relief to get my thoughts elsewhere for a moment and now I can feel focused again :)

Emmi
You may also like:

6 comments

 1. Odottelen Dubain reissuvinkkejä ja matkakertomuksia :) Haluaisin itsekin kyseiseen kaupunkiin suunnistaa ensi vuonna, niin olisi kiva kuulla reissusta rehellinen mielipide :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vinkkejä on varmasti tulossa, kunhan saan tämän hitaan koneeni taas toimimaan! Tykkäsin Dubaista tosi paljon, joten juttua on varmasti luvassa :) Suosittelen kyllä matkakohteena!

   Delete
 2. Huhhu, 600 kuvaa! :D Mulla tuli vuosi sitten Santorinin-reissusta 324 kuvaa, ja tuntuu, että siinäkin on jo vähän liikaa... :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minä taas ihmettelin, kun tuhat ei mennyt rikki ;) Kiinan matkoilla olen helposti saanut sen täyteen, tosin matka-aikakin on ollut silloin pidempi :)

   Delete
 3. Ehdottomasti lisää kuvia ja mahdollisesti vaikkapa ostospostaustakin kehiin! Suuntaan nimittäin itse samaisiin maisemiin ensi kuussa ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dubai tuntuu monia kiinnostavan, joten juttuja on varmasti luvassa! Varsinkin, kun tykkäsin paikasta kovasti :) Ostosjuttukin on luonnoksissa, kunhan ehdin vaan ostoksia kuvailla valoisaan aikaan :)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.