All the basics

Tässä jälleen arkiasua, jossa yhdistyy kaikkia peruselementtejä, mitkä tuntuvat olevan tänä syksynä se juttu. Yksinkertainen on kaunista vai miten se meni? ;) Viime vuonna hankittu kamelitakki on kaivettu esiin ja se onkin ollut loman jälkeen päällä joka päivä. Yksi villakangastakki on vielä hukassa jossain varaston uumenissa ja toisesta puuttuu napit, joten tällä mennään. Tykkään takista vieläkin kovasti, mutta jotenkin se on tosi vaikea asetella kuviin. Peilissä kaikki näyttää hyvältä, mutta kuvissa tämä takki onnistuu aina näyttämään vähän hölmöltä.


Wool coat Mango / scarf Zara / knit Banana Republic / pants Zara / sneakers Adidas
bag Mansur Gavriel / sunglasses Ray-Ban

Eveliina ehitikin jo kirjoittaa, ettei meidän eiliset asukuvaussessiot menneet ihan putkeen :D Mietin jo lähtiessä, että kummankohan muistikortin nyt otan (toisessa on vielä Dubain kuvat), ja tietysti otin sen väärän. Parin kuvan jälkeen muistikortti oli täynnä, joten ei muuta kuin poistelemaan kuvia. Muutenkin kaikki tuntui tökkivän eilen: ei vain tämä takki, vaan naama, hiukset, koko asu... Oli silti tosi kiva nähdä ja saada ajatukset jonnekin muualle kiireisen työviikon jälkeen. Vielä kun valoa riittää töiden jälkeen!


Tuo huivi näyttää kuvissa siniseltä, mutta omaan silmääni se on enemmän musta. Pinnan tekstuuri on tosi erikoinen, tuollainen "nukkainen". Tykkään rennosta huivista tosi paljon, mutta paksu ja muhkea villahuivi mustana olisi myös tervetullut. Tämä pellavainen alkaa käymään jo vähän viileäksi :/ Mistä tulikin mieleeni, että kaikki (nahka)hanskani ovat myös hukassa varaston uumenissa. Huomenna on pakko kääntää se ympäri ja etsiä loput syysvaatteet!

Muuten asusta ei ole juuri sanottavaa, sillä todella perusmeiningillä mennään. Meillä on toimistolla aika kylmä ja lämpimät neuleet ovat se helpoin valinta. Tuntuu, että pukeudun aina samoihin vaatteisiin, mutta ehkä se on vaan hyvä - ei ainakaan ole hukkakappaleita vaatekaapissa :D 


Kuvailin tänään mm. Dubain ostoksia, joten niitä tulossa tännekin näytille. Illaksi saadaan taas kavereita kylään, joten seuraavaksi tartun imurin varteen. Nauttikaahan viikonlopusta! :)

Translation: I like very basic outfits at the moment as you can see. It's getting chilly here in Finland so I feel comfortable in a wool coat, a knit and a scarf. What are your basic choices? :)

Emmi
You may also like:

2 comments

  1. Oo miten ihana takki!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Janika, tää on kyllä ihan lemppari! :)

      Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.