Wednesday walk

Eilen sattui olemaan ihan kiva syyssää, joten päätin ottaa kameran mukaan kävelylenkille. Olen harjoitellut hieman erilaisen kameran käyttöä, mutta todettakoon, ettemme ole vielä ylimpiä ystäviä :D Jotenkin Olympus on vaan niin paljon helpompi käyttää, vaikkei sen hirveästi pitäisi erota tästä Canonista. Tottumuskysymyksiä, luulisin.


Tässä kuitenkin vähän enemmän tai vähemmän onnistuneita räpsyjä matkalta. Syksyinen Helsinki on todella kaunis, vaikka vielä täällä on vihreät lehdetkin puissa? Jotenkaan en ole osannut harmitella vielä syksyä, en edes niinä sateisina päivinä. En tiedä, mikä lie positiivinen mielialahäiriö iskenyt :)


Milon kuulumisia ei ole vähään aikaan ollut blogissa, mutta herra täyttää jo 1,5 vuotta ensi viikolla. Frisbee on maailman paras asia, mutta tyttökoiratkin kiinnostavat jo. Silti tuo on edelleen maailman helpoin koira, josta jaksan olla kiitollinen joka ikinen päivä. Käytiin kuvauttamassa Milon lonkat ja nyt odotellaan tuloksia. Jos tulee vihreää valoa, niin voidaan ruveta tosissaan harrastamaan ja harkitsemaan niitä jälkeläisiäkin joskus... :)


Translation: Some random pics from yesterday's walk. Helsinki is so beautiful at this time of the year!

Emmi

Ps. Alle viikko reissuun!
You may also like:

2 comments

 1. Saiskos lähiaikoina Milon kuulumisista postauksen? :)

  t. ikuista koirakuumetta poteva

  ReplyDelete
  Replies
  1. Laitetaan toive mieleen! Eiköhän se onnistu, mutta vasta reissun jälkeen :)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.