New shades

Vaikka kesä on jo ohitse, aurinkoiset päivät onneksi eivät! En siis epäröinyt lainkaan, kun Sunglassesshopilta kysyttiin olisiko uusille aurinkolaseille käyttöä. Kyllä tämän aurinkolasihamsterin kokoelmaan aina yksi pari mahtuu lisää :) 

 
Kokoelmani oli kieltämättä jo hyvällä mallilla, mutta yksi malli sieltä puuttui: nimittäin vähän pyöreämmät, jopa naiselliset lasit. Pyöreät lasit ovat nyt kovassa huudossa, mutta koin täysin pyöreät lasit vähän turhan villinä vetona. Jotain pyöreyttä aurinkolaseihin kuitenkin kaipasin, sillä olen kovin tykästynyt pyöreälinjaisiin silmälaseihini, joita tulee käytettyä päivittäin. Tätä Erika-mallia olin ihastellut jo aikaisemmin, joten valinta oli lopulta helppo. 


Ruskea väri oli vähän villi valinta, mutta ajattelin sen olevan kivaa vaihtelua mustille linsseilleni. Olen joskus omistanut klassiset Aviatorit ruskeilla linsseillä ja huomasin linssien olevan kivan pehmeät kasvojani vasten. Nyt minulla on lisäksi ruskeisiin asusteisiin sopivat lasit ;) 


Heh, pitäisiköhän tämän merkkiuskollisen kokeilla jotain muutakin kuin Ray-Baneja? Noh, miksipä sitä hyvää vaihtamaan. Sunglassesshopilla on vaikka mitä muita merkkejä valikoimissaan ja itse olen tällä hetkellä ihastunut esimerkiki näihin Illestevan malleihin sekä suosittuun Célinen Preppy-malliin, jotka ovat molemmat juuri tällaisia pyöreähköjä muodoltaan.

Millaiset aurinkolasit teitä tällä hetkellä miellyttävät? 

Translate: I got these sunglasses from Sunglassesshop. I wanted to choose some rounder frames for a change and found this Erika-model. What kind of frames do you like atm? :)

Emmi

sisältää mainoslinkkejä / contains add links
You may also like:

2 comments

 1. Onpas siinä arskoilla hyvä nimi. ;)

  Itselläni on eniten käytössä Ralph Laurenin malliston arskat.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, eikö vain ;) Ralph Laurenilla on varmasti myös hyvä valikoima!

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.