My uniform

Tässä kerrankin asu reaaliaikaisesti, sillä tätä minulla tosiaan oli päällä tänään. Kuvaamani asut ovat aina sellaisia, joita "oikeasti" käytän, mutta harvemmin saan niitä enää samana päivänä blogiin, sillä kuvien käsittely ja tekstin kirjoittaminen vie oman aikansa. Tässä kuitenkin sellainen asu, joka oli päälläni tänään ja oikeastaan pari edellistä viikkoa... :D Tätä voi jo melkein kutsua univormuksi, sillä tämä on todellakin juurtunut päälleni.


Jacket KappAhl (second hand) / t-shirt Mango / pants Zara / sneakers Aimy / bag Mansur Gavriel
shades Ray-Ban (second hand) / watch Guess

Työpukeutumiseni on suoraan sanoen aika tylsää tällä hetkellä, sillä käytän päivittäin Zaran mustia housuja, valkoista pellavateepparia ja siinä päällä joko siistiä neuletta tai jakkua. Hyvä esimerkki työpukeutumisestani löytyykin täältä. Minun pitäisi siis vähän tsempata tämän asian kanssa ja hankkia esimerkiksi muutama työkelpoinen mekko tai pidempi hame arkea piristämään...


Onneksi näin syksyn tullen erilaisilla takeilla ja asusteilla, kuten huiveilla, saa uutta ilmettä asuun kuin asuun. Tämän asun takista taisinkin mainita joskus ohimennen, se tosiaan löytyi kirpparilta kahdella eurolla. Vihreä väri miellyttää kovasti silmääni, ja tämän takin malli on siitä kiva, että se käy sekä koiralenkeille että siistimpään asuun yhdistettäväksi. Mukavaa vaihtelua nahkatakeille!

Kengistä tuskin tarvitsee enää edes mainita, olen siis käytännössä kulkenut koko kesän näissä slipareissa, ja sen kyllä näkee! Olisiko jotain vinkkejä tuon "valkoisen" osan puhdistamiseksi? ;) Nämä ovat mukavimmat koskaan omistamani kengät, ja sopivat tällaiselle laiskalle nauhojen sitojalle. Toinen takuuvarma valinta tähän asuun olisi ollut Stan Smithit, mutta ne jäivät nyt vielä odottamaan vuoroaan. 


Huomasiko joku tarkkanäköinen ehkä lasejeni koon pienentyneen? ;) Omistin tosiaan klassiset Wayfarerit ennen oversized-koossa, mutta kyllästyin siihen, etteivät ne oikein istuneet korkeille poskipäilleni. Pistin siis lasit myyntiin ja ostin jopa hieman edullisemmin nämä käytetyt Wayfarerit normaalikoossa ja vieläpä polarisoiduin linssein. Silmät kiittävät kivemman ulkonäön lisäksi!


Ja tuo laukku sitten, kröhöm... Kaksi laukkuhankintaa osui nyt aika lähelle toisiaan, mutten voinut vastustaa eteeni osunutta mahdollisuutta saada tämä Mansur Gavrielin harvinaisuus käsiini. Jostain piti myös luopua, joten rakas Coccinelle lähti puolestaan uudelle omistajalleen. Tästä laukusta kirjoittelen kuitenkin vielä oman juttunsa erikseen :)

Translation: I have been living in this outfit last two weeks... It's so comfy and practical, I think!

Emmi

Ps. Kuvat on otettu uudella objektiivilla, josta siitäkin lisää myöhemmin! Kiitos vielä Emmalle kuvista, näistä tuli mielestäni tosi makeita :)
You may also like:

8 comments

 1. Mä kiinnitin heti huomiota, että hienoja kuvia! Kerrothan objektiivista lisää, se kiinnostaa :) Ja ah tuo laukku, juuri kävin yksi päivä ihailemassa heidän sivuillaan lähes kaikkia malleja! Neverfull on mulla niin paljon käytössä kouluarjessa, että toinen samantyyppinen laukku olisi enemmän kuin tarpeen, toi olisi siihen ihan unelma!<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee, kiva kuulla :) Itse asiassa kamerakin on mulle uusi, mutta kerron varmasti! :D Mansur Gavrielin laukut ovat kyllä upeita ja tämä on täyttänyt täydellisesti oman Neverfullini jättämän kolon! Ainoa huono puoli on se, että nahka naarmuuntuu tosi helposti, mutten jaksa stressata siitä, koska käyttöön tämä on tarkoitettu :)

   Delete
 2. Mää putsaan aina sen valkoisen osan kynsilakanpoistoaineella kostutetulla vanulapulla! :) toimii tosi hyvin, mutta ihmesieni on toinen jota olen kuullut käytettävän :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Kirsi!! :) Näistä molemmista oonkin kuullut joskus, pitää ehdottomasti testata! Tällä hetkellä ongelmana on vaan itse kynsilakanpoistoaine, joka on värjäytynyt pinkiksi... :D Kynsilakanpoistoaineostoksille siis!

   Delete
 3. Anonymous10/9/15 09:08

  Moikka!
  Olen puhdistanut kynsilakanpoistoaineella kaikkien kenkien valkoisia osia ja saanut kaikista hyvin pois kaikki jäljet.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos vinkistä! :) Tätä pitää ehdottomasti testata!

   Delete
 4. Kääk! Toi laukkuhan on ihan mielettömän hyvännäköinen "käytössä" :) ihan erilainen kun netin kuvissa ihasteltuna.
  Ja valkoisten osien pelastukseksi taikasieni!! Kaikkien omien nikejen, conssien ym tossujen vaaleat kumiosat saanut hohtaviksi sen avulla :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, se on jo ihan naarmuilla ;) Mutta hyvin menee asuun kuin asuun!

   Tämä tennariprojekti on vielä vähän kesken oman laiskuuden vuoksi, mutta viikonloppuna voisin vihdoin ryhdistäytyä! :D

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.