Mansur Gavriel Large Tote

Lupasin esitellä vielä tarkemmin edellisessä postauksessa vilahtaneen laukku-uutukaisen. Kuten täällä laukusta kirjoittelin, Mansur Gavrielin laukkujen saatavuus on erittäin heikkoa. En siis voinut uskoa silmiäni, kun bongasin haaveilemani mustan large toten Net-a-porterin nettikaupasta. Tarkan pohdinnan jälkeen klikkasin laukun kotiin, ja se onkin ollut päivittäisessä käytössä siitä lähtien.


Net-a-porterin toimitus oli todella nopea ja sain laukun alle kahdessa vuorokaudessa kotiovelleni. Lisäksi nettikaupassa oli käynnissä kampanja, jonka vuoksi toimitus oli ilmainen. NAP:in paketit on tunnetusti paketoitu kauniisiin mustiin laatikoihin, mikä on tietysti ihan kiva lisä. Kaiken laukkusäätämisen jälkeen tämä ostokokemus oli erittäin positiivinen :)

Itse laukku on jämäkkää nahkaa ja tykkään siitä, että se pitää muotonsa myös tyhjänä. Ilme on yksinkertainen ja laukussa ei ole mitään ylimääräistä. Minulla kesti hetken tottua siihen, että laukussa ei ole taskun taskua, mutta mukana tuleva pussukka auttaa kyllä asiaa. Pussukan saa myös irti laukusta, mutta se on hieman liian pieni yksinään käytettäväksi. Ajattelin ensin, että saisin tästä väliaikaisen clutchin itselleni, mutta tänne ei tosiaan mahdu kuin ehkä puhelin ja pankkikortti, juuri ja juuri. Pussukan nepparikiinnitys ei ole tukevin mahdollinen ja itselläni se usein seilaakin vapaana laukun pohjalla yhdessä kaiken muun mahdollisen kertyneen tavaran kanssa ;)


Laukun punainen sisäpinta mietitty minua aluksi. Olisin varmasti ottanut mustan vaihtoehdon, jos niitä olisi ollut tarjolla. Nyt olen kuitenkin ihan tyytyväinen tähän punaiseen, sillä eihän se juuri käytössä näy, ja toisaalta on kiva piristysruiske. Punaisen ja mustan yhdistelmä on sitä paitsi mielestäni jotenkin ylellisen oloinen, ehkäpä koska siitä tulee mieleen Louboutinin kuuluisat korot? Sellaiset siis seuraavaksi ostoslistalle - tai sitten ei :D

Suurin syy laukun hankintaan oli itselläni se, että tässä on helppo kantaa läppäriä ja vielä lisäksi esimerkiksi treenikamoja, eväitä tai muuta tarpeellista. Käyn usein treeneissä joko ennen töitä tai suoraan töiden jälkeen, joten kannan päivittäin aika suurta tavaravuorta mukanani. Siitä lähtien, kun myin Neverfullini yli vuosi sitten, olen kaivannut tilalle jotain vastaavaa. Minulla on kyllä edelleen Korsin ruskea tote vastaavaan käyttöön, mutta musta on värinä paljon monipuolisempi. Hauskana yksityiskohtana vielä todettakoon, että maksoin tästä laukusta tismalleen saman verran kuin Neverfullista silloin aikoinaan ja yhteistä laukuilla on hinnan lisäksi myös punainen sisäpinta. Todellinen Neverfull 2.0 siis kyseessä :)


Jos jotain huonoa tästä laukusta pitää löytää, niin kiiltävä pinta naarmuttuu todella helposti. Itse en kuitenkaan jaksa stressata asian suhteen, vaan haluan pitää arkilaukun rentona arkilaukkuna naarmuineen kaikkineen :) Myönnetään, että Célinen kanssa olen välillä vähän turhankin tarkka, mutta tämä saa kyllä kestää ja näyttää kaikki elämän kolhut kaikessa rauhassa.

Totta puhuen minun ei pitänyt hankkia tätä laukkua vielä, näin lähekkäin valmistujaislaukun kanssa. Toisaalta tarve mustalle arkilaukulle oli erittäin suuri, sillä Céline raukka ei kyllä mahduta sisäänsä sitä määrää tavaraa, mitä minulla päivittäin on mukanani. Olkoon tämä sitten vaikka muisto ensimmäisestä oikeasta vakityöpaikasta :) Kun vielä otetaan huomioon Mansur Gavrielin huono saatavuus, päätin tarttua tähän tilaisuuteen, enkä olen katunut. Tämän myötä laitoin Coccinellen rakkaan laukun eteenpäin, sillä en näe järkeväksi omistaa kolmea suurehkoa mustaa nahkalaukkua. Näin ollen laukkukokoelma pysyy järkevänä ja monikäyttöisenä.

Mitä mieltä olette tästä laukusta?

Translation: This is my newest bag and I love it! In this handbag I can carry my laptop, training clothes, snacks etc. Such an amazing everyday bag :)

Emmi
You may also like:

16 comments

 1. Replies
  1. Kiitos Elviira! Niin minustakin - yksinkertainen on kaunista :)

   Delete
 2. Ah tää on kyllä niin ihana, kuten myös se Celine. Ihan täydellinen laukkupari, kelpaisi tännekin! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, kiitoksia vielä! Nyt on kyllä laukkukokoelma hyvällä mallilla :) Pientä mustaa laukkua lukuun ottamatta ;)

   Delete
 3. Tämä on kyllä kaikessa yksinkertaisuudessaan aivan upea! En ollut aiemmin edes merkistä kuullut, ennen kuin luin silloin aiemmin sinun blogista. Itse olen klikannut ostoskoriin useammin kuin kerran hyvin vastaavan shopperin Saint Laurentilta, nyt kun minäkin laitoin Neverfullini eteenpäin... Hitsi, ehkä pitäisi vain tilata! ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia Linda! Tämä oli tosiaan rakkautta ensisilmäyksellä :D Se Saint Laurentin shopper on myös upea! Rohkeasti vaan ;)

   Delete
 4. Anonymous13/9/15 17:33

  Oi mikä ihanuus! Musta on kyllä todella käytännöllinen väri.
  Osaatko verrata kokoa, että onko se lähempänä Neverfullin MM vai GM?

  Johanna

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinhän se on, menee kaiken kanssa :) Omistin itse Neverfullin GM ja luulen tämän "largen" olevan lähempänä sitä. Tästä on olemassa myös pienempi koko, joka on lähempänä MM :) Ainakin tähän menee mielestäni yhtä paljon tavaraa kuin GM:ään - tosin siitä on jo hetki aikaa, kun laukun omistin!

   Delete
 5. Tämä laukkufriikki kuolaa! :D

  ReplyDelete
 6. Onpa upea! Ja tuo punainen sisusta tuo laukkuun ainakin mun silmään tosi ylellisen lookin, liekö sitten se mainitsemasi Louboutin-mielleyhtymä syynä. ;) Neverfull on ollut oston jälkeen heittämällä käytetyin laukkuni, joten ymmärrän kyllä tuon kaipuusi sen suhteen ja onneksi tämä nyt viimein löytyi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Jaana! :) Kiva kuulla, että Neverfull on ollut kovalla käytöllä ;) Onhan se todella kestävä ja käytännöllinen laukku! Toivotaan tälle yhtä pitkää ikää :)

   Delete
 7. Tämä on kyllä super elegantti ja klassinen laukku! Oon monesti ihastellut :) omasta kaapista puuttuu musta (!) laukku, mutten ole päässyt itseni kanssa vielä selvyyteen mikä se olisi ;D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla, että tämä saa laukkutytön hyväksynnän ;) Onhan sinulla se upea Trapeze? :o Kuvittelin sen olevan musta! Mustia ei voi koskaan olla liikaa ;)

   Delete
  2. Hihi ;) Se on itseasiassa tumman harmaa! Huijaa aika hyvin itsensä mustaksi kuvissa, mutta harmaa se on :D mä vaan himoitsen kokoajan pieniä crossbodejä, mutta isommalle ois oikeasti tarve ;)

   Delete
  3. Okei, aika jännä! :) Voi, minun taas pitäisi löytää jokin pieni laukku seuraavaksi, mutta himoitsen aina isompia ;) Pieniä tulee niin harvoin käytettyä - olen kai tottunut kantamaan koko omaisuutta mukanani!

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.