Hair cravings

Viime kampaamokäynnistä on jo pari kuukautta aikaa ja olen alkanut haikailemaan syyshiuksien perään. Olen ollut supertyytyväinen pitkään polkkaan, eikä tarkoitukseni ole ruveta mallia pois kasvattamaan. Itse asiassa juuri nyt hiukset ovat pituuden suhteen omasta mielestäni täydelliset, eli vielä hieman ylikasvanut pitkä polkka taitaa olla se oma juttuni ;) Tästä mallista on moneksi: menee helposti kiinni, on helppo laittaa ja hiukset näyttävät hyvinvoivilta.

Kesähiukseni olivat väriltään hyvin vaaleat ja oma värini on lähempänä sitä kuuluisaa hiirenharmaata. Tuloksena on aika selvästi erottuva juurikasvu, jonka kanssa yritän nyt elää Dubain matkaan asti. En nimittäin näe kovin fiksuksi värjätä hiusta ennen matkaa, sillä hiukset vaalenevat taas auringossa. Matkan jälkeen haluaisin kuitenkin jotain muutosta värin suhteen niin, että lopputulos olisi kuitenkin luonnollinen. Ei muuta kuin Pinterest laulamaan ;)

Olen nyt kiinnittänyt huomiota väriin, jossa tyvi on hieman tummempi, mutta latva pehmeästi raidoitettu. Ombré taitaa olla jo vähän menneen talven lumia ja tilalle on tullut vieläkin kummallisempia nimiä, kuten balayage tai tortoise shell hair. Oli mikä oli, niin tämä iskee nyt kovasti!

Vähän mietin sitä, kuinka helppo tällaista väriä on ylläpitää? Entä sopiiko näin lämmin väri todella minulle? Toisaalta, jos tuon tyven saisi lähelle omaa väriä, niin tämä voisi olla hyvinkin helppo ja huoleton. Vai mitä mieltä olette? :)

Translation: Just craving for a new hair color...

Emmi
You may also like:

4 comments

 1. Tein sattumalta tänään samantyyppisen postauksen omaan blogiini :D Itse innostuin ombré-tukasta ja nyt pähkäilen uskaltaisinko testata sitä tämänpäiväisellä kampaajakäynnilläni :) Mielestäni aavistuksen tummempi tyvi näyttää oikein nätille ja sopii syyshiuksiin ♥

  http://adreamofabeachhouse.blogspot.fi/

  t. toinen Emmi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, aika yhtenevä maku meillä :) Tällainen tummempi tyvi on kyllä hyvä ratkaisu blondille, jos ei muuten halua siirtyä tummempaan väriin. Itselleni ei nimittäin sovi tumma ollenkaan, testattu on... Rohkeasti vaan, ja kerrot sitten, miten kävi? ;)

   Kiva, kun jätit kommentin, Emmi! :)

   Delete
  2. Hiih totta, maut menee kyllä ihan yksyhteen :) Kampaajani innostui myös ombrésta ja ehdotti, että ekaksi laitetaan paljon vaaleita raitoja ja ens kampaajakäynnillä onkin melkein luonnollinen ombré oman juurikasvun ansiosta :D Eli nyt sain tukan täyteen ihania vaaleita raitoja ja ens kerralla laitetaan vähän tummempaa väriä tyveen :):) Nyt oon kyllä ihan vakuuttunut että ombre tai balayage toimii superhyvin vaaleahkoihin hiuksiin, täälläkin on nimittäin kerran ihan tummaa tukkaa testattu eikä tuntunut yhtään omalta :D

   Ihanaa viikonloppua! :)

   Delete
  3. Hei, tuohan kuulostaa hyvältä ratkaisulta! Minullakin oli pari vuotta sitten luonnollinen ombre ja se oli kieltämättä helppo. Nyt vaan ero oman tyven ja vaalenneen hiuksen välillä on niin raju, että tarvitsisin itsekin tuon välivaiheen, enkä malta odotella :D Tai sitten jotain vähän tummempaa raitaa tuomaan vähän syvyyttä tähän väriin... Ehkä jätän nämä pohdinnat suosiolla kampaajalle ;)

   Kiitos samoin sinne! :)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.