Those sneakers

Tennarimuoti on vienyt minut kokonaan mukaan ja tässä viimeisin hurahdukseni. Moni on varmasti kironnut Adidaksen Stan Smithien paluuta katukuvaan, ja myös minulla kesti hetki syttyä näille kengille... Joku tennareissa kuitenkin kiehtoi sen verran, että ne oli lopulta pakko hankkia! Näihin ei sentään liity mitään yläastetraumoja, sillä en koskaan omistanut Stan Smithejä, enkä edes muista kenenkään käyttäneen niitä (?). Toisin kuin Superstareja, joista erityisesti valkoiset versiot mustilla raidoilla nostavat ihokarvani pahasti pystyyn :D


Vinkkinä muuten, jos omat Stanit vielä puuttuvat - Zalandon lastenosastolle tulee näitä aina välillä myyntiin edullisesti ;) Tilasin omani ensin sieltä (kokoja on aina 40 asti), mutta valitettavasti tilaamani koko oli liian pieni ja värikin lopulta liian raju. Jouduin siis palauttamaan kengät ja pulittamaan nöyrästi näistä aikuisten kengistä hitusen enemmän :D Tällä hetkellä Staneja ei näyttänyt olevan Zalandolla lainkaan, mutta ainakin Asokselta löytyy joitakin kokoja. Kuinka hienot olisivat nämä kokonaan valkoiset?!


Tennarit ovat kovassa käytössä, joten kuvasin teille samalla näytille muutkin tennarini. Nahkaiset Amy-merkin slip-onit löysin keväällä Stockalta ja ne ovat olleet paras kenkäostos aikoihin. Tiedättekö sen tunteen, kun jotkut kengät ovat vaan niin hyvät, että pelkäätte kuluttavanne ne puhki? Nämä ovat juuri sellaiset! Käyvät lähes jokaiseen asuun ja ovat älyttömän helpot pukea sekä mukavat jalassa.  


Converset ovat klassikot ja niitä minulta löytyy muutama pari. Converset eivät yllä käyttömukavuuden puolesta muiden tennareideni tasolle, mutta ne miellyttävät silti edelleen silmääni ja sopivat myös moneen eri asuun. Älkää välittäkö kauniista pohjallisista, jotka pääsivät näköjään kuvaa koristamaan ;)


Niken Roshe Runit kulutin melkein puhki viime syksyn ja talven aikana, minkä vuoksi niitä on tullut käytettyä vähemmän viime aikoina. Täytyy sanoa, että olen hitusen pettynyt näiden kovasti hehkutettujen tennareiden laatuun, vaikka paljon niitä tosiaan käytinkin! Seuraavaksi valitsisin Nikeltä jonkin toisen mallin, esimerkiksi kauan kuolaamani Air Max Thean :)


Sellainen on minun tennarikokoelmani nyt, yllättikö ketään mustavalkoisuus? ;) Luulen, että näillä pärjätään vielä pitkälle syksyyn! Entä mikä on sinun lempparimallisi?

Translation: I love sneakers - they are comfy and also look nice ;) This is my collection at the moment, what's your favorite?

Emmi

sisältää mainoslinkkejä / contains add links
You may also like:

4 comments

 1. Sama juttu, Roshe Runit alle vuoden vanhat ja oikeastaan vain nyt tämän kevään ja kesän verran käytetyt ja nyt jo kulumassa rikki! Harmittaa tosi paljon, menin nimittäin ne vieläpä tilaamaan kalliimpana kustomoituna versiona Niken omasta nettikaupasta, kun mistään ei ollut juuri sellaisia saatavilla kuin halusin. :/ Mutta toisaalta ei kauhesti harmita päästä ostamaan uusia tennareitakaan.. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi harmi, että sinullakin on huonoja kokemuksia niistä :/ Heh, totta tuokin, että uudet tuovat kivasti vaihtelua! :)

   Delete
 2. Converset ovat lenkkareista parhaimmat! Tosin nyt näin lämpimällä säällä olen tyytynyt balleriinoihin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Converset ovat kyllä monipuoliset! Omaan jalkaani ne vaan tuntuvat vähän epämukavilta kaikkien mukavuuskenkien jälkeen :D Balleriinoja en itse asiassa omista tällä hetkellä ollenkaan, mutta ensi kesäksi olisi tarkoitus ostaa jotkut laadukkaat!

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.