Sunny weekend

Mikä ihana viikonloppu takana! Tuntuu, että kesä on vihdoin kunnolla saapunut ja pääsen tekemään niitä kesäjuttuja, joita olen pitkään odottanut. Perjantaina kävimme kaveriporukalla testaamassa nyt kovassa huudossa olevan Hernesaaren Rannan. Konsepti on hauska, sillä kukapa nyt ei haluaisi kesäpäivänä nauttia ruuasta ja juomasta rantatuoleissa sinisen taivaan alla? ;) Ruokatarjonnasta testasimme Chalupan tacoja, joita voin kyllä suositella. Sen sijaan viini muovilasista ei oikein sytyttänyt, ja paikka on muuten kuin yökerho rannalle tuotuna. Ihan hauska kokemus, muttei ehkä kaiken sen hehkutuksen arvoinen :D Ilta oli kuitenkin superhauska ja olin pienen tuulettumisen tarpeessa, joten kokonaisuudessaan ihana perjantai.


Lauantain aloitin auringonotolla (!) parvekkeella, minkä jälkeen kävin nopeasti pyörähtämässä kaupungilla. Olimme sopineet illaksi piknikin Eveliinan, Janican, Idan ja Kirsin kanssa ja kävin samalla ostamassa aineksia vuohenjuustopinaattipiirakkaan. Reseptin löysin Blogloviniin tallentamistani resepteistä, tyylikkään Jennien blogista. Parsasesongin ollessa ohi jätin tosin parsat reseptistä pois ja heitin piirakan päälle öljyssä pyöriteltyjä baby pinaatteja sekä siemeniä :) Piirakan lisäksi tein vielä ikisuosikkiani, siemennäkkäriä, jonka ohjeen olenkin jakanut täällä.


Piknik-ilta oli myös superkiva, jatkettiin iltaa vielä Koffarista Eveliinan upeaan asuntoon. On mahtavaa, että blogin kautta on voinut tutustua ihan huipputyyppeihin! Tuhottiin aika monta skumppapulloa, joten ihme kyllä olo oli sunnuntaina suhteellisen freesi :D Kuvissa vilahtaa kaikkia ihania herkkuja, joita tytöt olivat loihtineet.


Sunnuntaina hypättiin kaveripariskunnan veneeseen ja vietettiin upea kesäpäivä vesillä sekä Isossa Vasikkasaaressa. Grillattiin sekä ruokaa että itseämme, uitettiin Miloa ja oltiin vaan - ihan parasta sunnuntaitekemistä. Nyt on D-vitamiinivarastot taas täytetty ja mieli valmiina uuteen viikkoon :) Elokuun viikonlopuille on vielä vaikka mitä kivaa kesätekemistä tiedossa, joten toivotaan näiden hyvien kelien jatkuvan... Viikonloppu huipentui siihen, että sunnuntai-iltana pistettiin tilaukseen liput Flow-festeille, joten sen voimalla jaksaa taas pungertaa tämän viikon!

Jos muuten tällaiset arjen (ja viikonlopun) pienet hetket kiinnostavat, minut löytää sekä Instagrammista että Snapchatista nimellä emmite :) Sinne tulee taltioitua materiaalia, joka ei aina blogiin asti pääse.

Translation: We have finally summer here in Finland! 

Emmi
You may also like:

4 comments

 1. Hei ihanaa, että näkkärin resepti onkin jo täällä valmiina! Se oli nimittäin ihan mielettömän hyvää! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi, kiva kuulla! Vaikkei kyllä pärjännyt sun cupcakeille ;) Ne oli NIIN hyviä, slurps!

   Delete
 2. Oli kyllä ihanan aurinkoinen viikonloppu! :)

  Kävimme poikaystäväni kanssa lauantaina Reposaaressa, ja eilen istuin varmaan ainakin tunnin pihakeinussa lukemassa kirjaa. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä ja keli vaan jatkuu! :) Oi, ihanalta kuulostaa teidänkin viikonloppu!

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.