#mökkilife

Tässä muutamia fiiliskuvia viime viikonlopun/alkuviikon mökkireissusta. Vanhempani saapuivat Kiinasta lomalle Suomeen ja vuokrasivat mökin "keskeltä korpea" :D Mökki oli juuri toimiva meidän suuren porukan tarpeisiin ja mukavuuksiakin löytyi aina paljusta kolmeen grilliin. Vanhemmillani ei ole omaa mökkiä, vaan aina tapana vuokrata mökki jostain päin Suomea. Ennen olimme talvilomat aina jossain pohjoisessa (hiihtämässä) ja nykyisin suosimme kesämökkejä kesän hengailupaikkoina. Kiva tapa saada vaihtelua mökkimaisemiin ja samalla säästyä oman mökin ylläpitovaivoilta ;)


Pidin mökillä myös pienet valmistujaiskahvittelut lähisuvulle. Tykkään kyllä leipoa ja häärätä, mutten leivo omiin tarpeisiini juuri koskaan. Oli siis kiva päästä yhdessä äitin (kiitos vaan sinne ;)) kanssa suunnittelemaan ja toteuttamaan reseptejä. Suolaiseksi tehtiin kylmäsavuporopiirasta, lohikakkua, ruisnappeja avokado-chili- ja feta-tsatsikitäytteillä sekä salaattia. Makeana toimivat puolestaan "valkosuklaa"vadelmaraakakakku, supersuklainen kuivakakku, herkullinen pavlova sekä mummon tuoma mustikkapiirakka. Tein ensimmäistä kertaa sekä raakakakkua että pavlovaa, joista tuli molemmista ihan hittejä, vaikka itse sanonkin! :D


Suurin osa resepteistä oli gluteenittomia, sillä suvussa on keliakiaa. Jos haluatte jonkun reseptin, niin voin yrittää niitä vielä jostain kaivella! Lohikakun ohjeen bongasin Lindan blogista ja se oli superherkullista myöskin :)


Onneksi kesälle on tiedosssa vielä ainakin yksi mökkireissu kaveriporukalla. Tykkään hirmuisesti mökkeillä, mutten tiedä, jaksaisinko ylläpitää omaa mökkiä. Hyvä, jos saan parvekekukat pidettyä hengissä, haha :D Vielä ei siis ole mökkihaaveita itselläni, vaikka mielelläni muiden nurkissa kyläilenkin ;)

Tiedoksi vielä, että blogiin saattaa tulla vähän muutoksia lähiaikoina, sillä en saa tätä kuvien väriongelmaa korjattua millään... Näitä kuviakaan ei olisi millään huvittanut laittaa tänne, sillä Blogger söi niistä taas kaiken värin. Näillä kuitenkin mennään nyt ja katsotaan, mitä metkuja keksin :) 

Edit: Sain teknisen ongelman sittenkin ratkaistua kiitos ihanan Janican! Kuvat on nyt päivitetty oikeisiin :)

Translation: Some pics from a summer cottage that my parents rented. I baked some stuff to celebrate my graduation with the closest relatives and family :) You should give a try to raw cakes and pavlova!

Emmi
You may also like:

Post a Comment

© Me Time. Design by MangoBlogs.