Flow weekend

Ihana kesäviikonloppu jälleen takana! Perjantaina otettiin suunnaksi kovasti odotetut Flow-festivaalit. Pienen asukriiseilyn jälkeen päädyin aika villiin asukokonaisuuteen, johon kuuluivat ainakin 10 vuotta vanhat Mangon leveälahkeiset pellavahousut. Harvemmin kaapistani löytyy mitäin näin vanhaa, mutta näitä housuja en ole jostain syystä raaskinut heittää pois. Ja hyvä niin, sillä nyt ne näyttävät pitkästä aikaa taas fresheiltä! Ei ehkä  se turvallisin valinta pukeutua festareille valkoisiin housuihin, mutta hyvin selvittiin - kunnes yöpala Burger Kingistä koitui (toivottavasti väliaikaisesti) housujen kohtaloksi :D
Flow-festit olivat tunnelmaltaan hyvin erilaiset kuin Ruisrock, mutta hankala sanoa, kumpi oli enemmän omaan mieleeni. Flow on siistimpi kaupunkifestivaali, mutta toisaalta pidän myös Ruissin rennosta meiningistä. Flown ruokatarjonta oli aivan mieletön, muttei Ruissinkaan huono ollut... Artistit olivat tutumpia Ruississa, mutta myös Flowsta löytyi meininkiä. Molemmille festareille osui vielä lisäksi ihan mieletön ilma! 

Ruuasta vielä, päätimme kavereiden kanssa jakaa annoksia, ja se olikin loistava idea. Ehdoton lempparini oli El Ceviche Guëron kuningasrapu-ceviche, mikä oli ihan mielettömän hyvää. Kysymys kuuluu vaan, että mistä tätä herkkua jatkossa saa!? :D

Meidän viikonloppumme oli muutenkin hyvin ruokapainotteinen, sillä lauantaina suuntasimme ensin piknikille Suomenlinnaan ja illaksi tacoille lähes naapuriin El Reyhin. El Rey kannattaa pitää mielessä, mikäli mielii rentoa tunnelmaa, hyvää palvelua sekä erinomaisia cocktaileja! Ruokaviikonloppu piti tietysti päättää sunnuntaibrunssiin ja tällä kertaa testasimme Mille Mozzarellen italialaishenkisen brunssin. Brunssi oli ehkä aavistuksen yllätyksetön, mutta silti erittäin herkullinen. Miinusta kuitenkin jälkiruuasta, jonka piti olla "tiramisu", mutta olikin kasa kermavaahtoa ja keksiä. Tiramisu on ehkä parhaita jälkiruokia, mitä tiedän, joten tämä viritelmä ei kyllä ansaitse itseään kutsuttavan tiramisuksi ;)

Tällaiset viikonloput ovat aivan ihania ja muistuttavat siitä, että kesää on vielä jäljellä. Täytyy kuitenkin myöntää, että olen jo sen verran väsynyt, että yksi päivä Flowta oli enemmän kuin tarpeeksi :D Ensi viikosta on tulossa hyvin jännittävä töissä, joten ihanaa, että tässä ehti vielä vähän hengähtää ennen uuden viikon starttia. Toivottavasti teilläkin oli ihana kesäviikonloppu!

Translation: Just some random pics from Flow Festival and this weekend! The Flow was awesome but quite tough, too :D I hope you had a great weekend!

Emmi
You may also like:

Post a Comment

© Me Time. Design by MangoBlogs.