Boyfriend jeans

Olen katsellut boyfriend-farkkuja jo pitkään, mutta ollut vähän epäilevä sen suhteen, miten malli sopii vartalolleni. Olen nimittäin sitä tyyppiä, jolla massa tarttuu erityisesti reisiin sekä lantiolle, ja jostain syystä kuvittelin farkkujen korostavan näitä puolia entisestään. Lisäksi olen superlaiska käymään farkkukaupoilla, joten poikkarifarkut olivat jääneet ajatuksen asteelle - kunnes törmäsin näihin Acnen farkkuihin Facebook-kirpparilla. Päätin ottaa riskin ja mielestäni kannatti, sillä nyt olen jo täysin ihastunut näihin!


Blazer Zara / top Zoey M. / jeans Acne (second hand) / bag Coccinelle / heels Icon 
sunglasses Ray-Ban / watch Guess 

Mitä reisiin tulee, mielestäni malli taitaa jopa tasapainottaa mittasuhteitani? Näiden jälkeen reiteni näyttävät pillifarkuissa ihan valtavilta, o-ou :D Asun muut osat halusin valita hieman klassisempaan tyyliin kokonaisuutta tasapainottamaan. Valkoisen jakun perään olen täälläkin haikaillut ja vihdoin se oikea löytyi Mangon alesta. Voisin tosin ottaa vielä jonkun pidemmän ja rennomman jakun tämän työkelpoisen lisäksi :)


Korjasinkin jo edelliseen postaukseen, että sain vihdoin kuvien väreihin liittyvän teknisen ongelman ratkaistua, kiitos fiksun Janican! Kyse olikin kuvien väriavaruudesta, eikä tällä kertaa Bloggerista. Heh, minun ehkä IT-alalla työskentelevänä insinöörinä pitäisi tietää tällaiset jutut ;) Mutta aina sitä oppii jotain uutta!

Toistaiseksi pysytään siis vielä Bloggerissa, mutta tein sunnuntaina hieman korjauksia blogin ulkonäköön. Toivottavasti tykkäätte! :) Levensin kuvien leveyttä aikalailla, kuten nykyisin blogeissa on tapana. Samalla toivottavasti kuvien laatukin paranee, sillä aikaisemmin runsas "kutistaminen" huononsi kuvanlaatua merkittävästi. Blogin banneri sai lisäksi uuden ilmeen, mutta samalla yksinkertaisella linjalla jatketaan edelleen.


Näistä kuvista taisi tulla yhtiä lemppareistani, vaikka kuvauspaikkakin vaihtui viime hetkellä muutaman tielle parkkeeraavan auton vuoksi :D Sellaista tämä asukuvien ottaminen aina vähän on, ikinä ei tiedä mitä tapahtuu ;) Suuri kiitos siis lilille, joka kameran takana tällä kertaa hääri!


Mitäs siellä tykätään poikkarifarkuista? :)

Translation: I had doubts about "boyfriend jeans" but I decided to take a risk and try them anyway. Now I think I quite like them! :) What do you think?

Emmi
You may also like:

12 comments

 1. Tosi kiva asu! Ja vitsi, kuvat on TODELLA paljon parempia, vaikka eivät huonoja koskaan olleet! Mutta vau, todella näkee eron, ja kiva kun ovat isompikokoisiakin! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee, kiva kuulla! :) Minun on pitänyt jo pitkään siirtyä isompiin kuviin, mutten vaan saanut aikaiseksi perehtyä asetuksiin :D Isot kuvat ovat jotenkin niin paljon freesimmät!

   Delete
 2. Anonymous4/8/15 09:42

  Super kivat ja näytät älyttömän kauniilta :) varsinkin tuo eka kuva on ihan täydellinen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos, tulin tosi hyvälle mielelle tästä kommentista! :) <3

   Delete
 3. Aivan ihana asu Emmi! Minulla on ollut ihan samat ajatuksen boyfriend jeanseista, mutta näyttävät sinulla tosi hyviltä. Ehkä pitäisi yritää itsellekin löytää vastaavat :) Kuvion koosta iso plussa, itse tykkään isoisra kuvista! Ja hei... Mikä ihmeen väriavaruus? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Linda! :) Bf-farkut ja korot yhdistettynä sopivat varmasti kaikille ;) Isot kuvat ovat myös itseni mieleen, mutta jossain blogeissa olen törmännyt valituksiin siitä, jos kuva ei mahdu kerralla ruudulle. Kokeillaan nyt kuitenkin näin! :) Ja haha, sanopa muuta! Kaikkea sitä oppiikin...

   Delete
 4. Hienot on! :) mulla on kanssa samanmallinen vartalo ja olen tullut siihen tulokseen, että boyfriendit, valkoinen bleiska ja kunnon korkkarit on ihan paras ilta-asu.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos! :) Kiva kuulla, itsekin kyllä ihastuin tähän yhdistelmään! Niin kesäinen ja raikas :)

   Delete
 5. Jee, kiva että sait kuvaongelman selvitettyä, nää näyttää nyt kyllä tosi hyviltä ja laadukkailta! :)) Ja niin kun sanoin jo silloin, niin sun hiukset ihan älyttömän kivoilta<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä, oli kyllä aika helpotus! :D Hihi, kiitoksia vielä kuvaajalle <3 Omaan silmään hiukset on vähän turhan blondit, mutta syksyä kohden varmasti muuttuvat luonnollisempaan suuntaan ;)

   Delete
 6. Tosi kivalta näyttää blogin uusi ulkoasu ja isommat kuvat! Ja ihanat nämä asukuvat, tosi kaunis tausta ja tietty asu! Valkoinen bleiseri on kyllä niin kätevä vaatekappale. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos palautteesta ja superkiitos vielä avusta! <3 Valkoinen bleiseri käy kyllä moneen :) Olen vaan ihan toivoton sottapytty valkoisten vaatteiden kanssa ja nyt tässäkin bleiskassa on jo joku kiva tahra :'D

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.