Biker

Nahkatakki on ehdottomasti yksi luottovaatteistani ja siihen tulee tartuttua lähes joka päivä. Jo muutamia vuosia vanha takkini on kovasti mieleeni yksinkertaisen mallinsa ja pehmeän nahkansa puolesta, mutta viime aikoina olen huomannut katseeni kääntyvän biker-mallisiin takkeihin. Bikerissa vaan on "sitä jotain" ja vähän enemmän särmää kuin siistimmässä takissani. Lisäksi vanhan takkini ollessa välillä liian lyhyt kaipasin jotain rennompaa ja pidempää mallia sen kaveriksi. Tämä Stockalta löytynyt Mangon nahkatakki täytti lopulta kaikki kriteerini ja oli vielä lisäksi kovin kohtuullinen hinnaltaan.


Leather jacket Mango / t-shirt Gina Tricot / jeans Gina Tricot / bag no brand (second hand) / 
sandals Ted Baker (second hand) / sunglasses Ray-Ban*

Tässä asussa on jotain muutakin "uutta", nimittäin kengät. Minusta on tullut oikea Facebook-kirppishaukka, mutta nyt lupasin pysytellä taas hetken erossa niistäkin ;) Itse asiassa minulla on ollut pari viikkoa käynnissä kunnon vaatekaapin karsimisurakka ja olen myynyt huomattavasti enemmän tavaraa kuin hankkinut tilalle. On kiva päästä ylimääräisestä tavarasta eroon ja hankkia tilalle muutama huolella harkittu ostos, kuten tämä nahkatakki. Kengistä kuitenki vielä - kuka voisi vastustaa jalkaan täydellisesti istuvia Ted Bakerin nahkasandaaleja kahdeksalla (!) eurolla? Aika hyvä löytö, sanoisin.


En ole varma, onko tätä laukkua näkynyt ennen blogissa, mutta se on ollut minulla vuosia. En edes muista, koska löysin sen kirpputorilta, mutta muistaakseni maksoin siitä silloin hurjat 50 senttiä! Laukku on aitoa nahkaa ja moni on ihastellut sitä ääneen. Itse "löysin" sen nyt vasta uudestaan kaappeja siivotessani ja luulenpa, että otan sen taas aktiivisemmin käyttöön :) Laukun ei siis välttämättä tarvitse olla kallis merkkiveska miellyttääkseen silmääni.


Povaan tälle nahkatakille lukemattomia käyttötunteja, sillä ainakin Pinterestin perusteella se tuntuu sopivan lähes kaikkeen ;) Mitä mieltä te olette bikerista?

Translation: I had a crush on a biker jacket and now finally got it! I have been selling a lot of things on Faceboook flea markets lately. It's so nice to give a new home to things you don't actually use anymore, and replace them with something more necessary :) 

Emmi

*saatu blogin kautta / gifted
You may also like:

4 comments

 1. Ei ole bikerin voittanutta. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä, sopii kyllä kaikkeen! :)

   Delete
 2. Anonymous9/8/15 17:47

  Kivalta näyttää - niin takki kuin laukkukin! Saanko kysellä, mitä fb-kirppiksiä käytät? Mä oon ite ihan koukuttu nut kirpparimeininkeihin viime aikoina johtuen juurikin siitä, että aluksi itse laitoin omaa tavaraa myyntiin ja tein sitten myös löytöjä myytyjen vaatteiden tilalle... :D Petollista!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, kiva kuulla! :) Hih, toki saa. Asun Punavuoressa, joten "Punavuori kierrättää" on itselleni tutuin ja helpoin. Lisäksi olen käyttänyt "COS & Filippa K kirpputoria" sekä "Minimalistin kirpputoria". Olen myös jossain luksusmerkkien kirppareilla jäsenenä, mutta niistä en ole vielä ostanut mitään :) Ja niin petollista tosiaan! :D

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.