Summer mood and thoughts

Mökkeilyä, road trippiä, löhöilyä, golfia, leipomista, valmistujaiskahvittelua, lisää mökkeilyä, paljussa lillumista, uimista järvessä ja meressä, sukulaisten kanssa hengailua, soutamista, lukemista Milon kanssa lenkkeilyä... Tätä kaikkea on sisältänyt pari edellistä viikkoa. Olen ollut jotenkin tosi lomafiiliksissä, vaikka olenkin ollut töissä :D Kiitos etätöiden kesästä saa edes pikkuisen enemmän irti kuin pelkästään toimistolla istuessa. Vaikka toki kaupungissakin on omat kesäjuttunsa!

Untitled

Blogistakin tuli pidettyä pieni hengähdystauko ja hyvä niin. Aina ei vaan jaksa tätä oman navan ympärillä pyörivää harrastusta, vaikka se rakas onkin. En oikein tiedä, miten pukisin tämän sanoiksi, mutta välillä mietin, onko tässä bloggaamisessa mitään järkeä. Toisaalta rakastan kirjoittamista, valokuvaamista ja sitä tunnetta, kun saa luoda jotain omaa juttua ja tuntea yhteisöllisyyttä sekä lukijoiden että muiden bloggaajien kanssa. Toisaalta taas blogimaailman pinnallisuus, muiden blogien aiheuttaman suorituspaineet sekä ylipäänsä oman itsensä ja oman elämänsä "jalustalle nostaminen" tulee välillä korvista ulos... Ehkäpä avaan ajatuksiani tästä taas joskus, kun saan niitä koottua järkevämpään muotoon :)

UntitledUntitled

Lomamoodiin on kuulunut myös sopivassa määrin laiskottelu. Olen pitkästä aikaa innostunut lukemaan (muuta kuin ammattikirjallisuutta) ja osaan kerrankin olla paikallani häsläämättä koko ajan jotain. Koneella istumista olen yrittänyt välttää muuten kuin työasioissa. Vaikka keli on ollut sateinen, sisäurheilu ei ole jaksanut innostaa ja olenkin yrittänyt korvata salitreeniä juoksulenkeillä tai muulla puuhastelulla. Pari kesäkiloakin on varmasti tarttunut mukaan, sillä ruokailut ovat reissussa ja kylässä olleet vähän sinne päin... Yksi lisäsyy siihen, miksi asukuvailut eivät ole viime aikoina oikein inspiroineet :D

Untitled

Laiskottelu on ihanaa jonkin aikaa, mutta kaipaan kieltämättä jo vähän skarpimpaa otetta arkeen. Eiköhän se ajatuskin tästä vähän kirkastu, kun pääsee taas rutiineihin kiinni. Kroppa on ihan tukossa kaikista herkuista, mitä tässä on tullut nautittua. Ja kun kroppa on tukossa, ei mielikään ole kovin korkealla... Noh, tällaista "nollausta" tarvitsee välillä, jotta jaksaa taas painaa tehokkaana ;) Lähdetään pian kohti kaupunkia, joten josko sitä sitten saisi taas itsensä kuosiin!

Tulipa sekava postaus, mutta tällaisia rehellisiä ajatuksia tällä kertaa. Miten teillä on kesä sujunut? Oletteko päässeet kesämoodiin säästä huolimatta? :)

Translation: I think I've reached my summer mood. For the last few weeks I've been doing all kinds of summer (cottage) activities such as road trips, sea/lake swimming, sauna, golf, baking, jogging, reading... I must admit that I've been pretty lazy and that's okay :D However, I'm ready to get back on track and we're heading to the town later today! How's your summer?

Emmi

Pics: Janica

Ps. Blogger vie TAAS näistä kuvista värit (vaikka lataan Flickrin kautta), enkä vaan jaksa taistella :'( Hilpaisen kyllä täältä pois heti, kun saan jostain tarpeeksi aikaa blogialustan muuttoa varten. Murr.
You may also like:

12 comments

 1. Ihan samoja ajatuksia pyörii bloggaamisesta täälläkin. Vaikka rakas harrastus onkin, niin totta tosiaan se itsekeskeisyys, pinnallisuus ja oman navan ympärilä pyöriminen ottaa välillä aivoon. Mutta ajatuksia tästä on tosiaan vaikea pukea sanoiksi. En millään muotoa ole luonteeltani itseäni esille tuova tai tyrkky, mutta miksi ihmeessä sitä on päätynyt näin "esilläolevaan" harrastukseen? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä, sehän siinä onkin! Itsekin koen olevani IRL enemmänkin vetäytyvää kuin huomionhakuista tyyppiä, ja sitten tuon kuitenkin itseäni täällä esille. Ehkä se sitten on vaan itselleni mieluisa tapa ilmaista itseäni? Äh, ei pitäisi miettiä liikaa :D Kaiken lisäksi mielipiteeni bloggaamisesta muuttuu päivittäin - välillä tämä on ihana kepeä harrastus ja välillä taas inhottaa, kun kaikki on niin pinnallista ja tekisi mieli parantaa maailmaa :D Ihana kuitenkin huomata, etten ole yksin näiden sekavien ajatuksieni kanssa! :)

   Delete
 2. Oi juku mä tykkään tästä asusta paljon! Farkkutakki passaa kyllä niin moneen :)

  Ja oikeasti, oon välillä pohtinut ihan samaa - mikä järki bloggaamisessa on, kun olisi muutakin puuhaa, kuin olla kamera kourassa kuvaamassa ruokaa tai kuvauttaa itseään muiden pällisteltäväksi. Sitten taas tulee niitä ihania hetkiä, kun joku kommentoi jotain kaunista, löydät samanhenkisiä tyyppejä elämääsi, onnistut saamaan sen täydellisen kuvan tai huomaat oman kehityksesi. Bloggaaminen on ihan loistava tapa ilmaista itseään, eikä omaa kädenjälkeä kannattaisi missään nimessä verrata muihin! Tiistaiterkkuja sinne<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, itsekin pidän tästä rennosta asusta, vaikka aluksi arastelin noiden sandaalien kanssa :) Ja farkkutakki oli kuule aikamoinen löytö - löysin sen Facebook-kirppikseltä kolmella eurolla! Kiitos vaan inspiraatiosta sen suhteen ;)

   Piristyin heti kommentistasi, sillä näissä hetkissä se bloggaamisen suola tosiaan on :) Nykyään vaan tuntuu, että blogeja puskee ihan joka tuutista ja pakoltakin nousee mieleen ajatus, miksi juuri minun blogini eroaisi siitä massasta... Muihin vertailu on siis vähän tahatonta, vaikka todella turhaa. Onneksi täällä on näin ihania kommentoijia piristämässä, sillä on todella helpottavaa huomata, etten ole yksin ajatusteni kanssa! :)

   Delete
 3. En nyt oikeastaan voisi enempää olla samoilla linjoilla sun kanssa! Ja sama juttu myös täällä, en osaa oikein tarkalleen edes pukea näitä fiiliksiä sanoiksi. Koko bloggaaminen tuntuu välillä niin turhauttavalta, typerältä ja nololta, että mietin miksi koko blogia edes kirjoitan. Kuitenkin blogi on ensisijaisesti oma päiväkirjani (tosin julkinen sellainen joten ihan kaikesta en toki siellä kirjoittele), joten tykkään siitä että voin aina halutessani vaikkapa selata reissukuvia tai palata tietyn kuukauden fiiliksiin. Eniten harmittaa se, että itse mietin monesti, että ajattelevatko ihmiset että olen tosi itserakas kun haluan tuoda itseäni näin esille, sillä se on kyllä kaukana omasta ajattelumaailmasta.. En todellakaan ajattele, että oma elämäntapani, tyylini tai kotimme sisustus olisi ainut oikea tai hienoin mahdollinen, sillä asia ei todellakaan ole näin. Kuitenkin saan itse rutkasti inspiraatiota blogeista, joten jos pystyn sitä edes muutamalle ihmiselle antamaan oman blogini kautta, olen enemmän kuin iloinen.

  Äh, tästä asiasta riittäisi kyllä juttua, mutta uskon että ymmärrät mitä ajan takaa :) Aiemminkin kun meidän ajatusmaailmat ovat menneet aika hyvin yks yhteen :-) Ja ehhehe, taisin itsekin kirjoitella eilen niistä kuuluisista "kesäkiloista" ja niiden tuomasta tukalasta olosta ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo päiväkirjamaisuus on hyvä pointti, sillä itsekin perustin blogin aikoinaan "päiväkirjaksi". Ja onhan se huippua, kun pääsee kurkistamaan omiin asuihinsa ja ajatuksiinsa vuosienkin taakse! :D Kaipa joka asiassa vaan on ne omat huonot puolensa ja bloggailussa tulee helposti mietittyä, millaista kuvaa itsestään ja omasta ajatusmaailmastaan välittää tämän blogin kautta. En nimittäin haluaisi esimerkiksi lapsilleni tuputtaa tällaista ajatusmaailmaa, jossa ainoat haaveet liittyvät uusiin laukkuihin tai muuhun materiaan! Ne pinnalliset jutut ovat kuitenkin ne, joita on helpoin ja "turvallisin" tuoda tänne esiin julkisesti.

   Ymmärrän kyllä mitä tarkoitat ja tämä on tosiaan vaikea asia käsiteltäväksi, sillä kuka nyt haluaa täällä blogissa kyseenalaistaa koko touhun ;) Ihanaa kuitenkin saada näin rehellisiä kommentteja! Ja totta tuo ajatusmaailman yhteneväisyys - juuri naurahtelin täällä omille kesäkiloilleni juttuasi lukiessani :D

   Delete
 4. Mulla on ollut ihan samanlaiset fiilikset bloggaamisesta, oikeastaan ihan aina, alusta saakka! Se tulee ja menee enemmän ja vähemmän ja toistaiseksi kaikki plussat on voittaneet paljon vahvemmin. Olen huomannut että ihan jotenkin huomaamatta olen myös oppinut olemaan stressaamatta siitä jos tuleekin pidempi tauko, ja teen jotain ihan muuta. Ei tarvitse siis pakottaa itseään tekemään kumpaakaan: bloggaamaan tai olemaan bloggaamatta, ja se tuntuu hyvältä. Onhan tämä ihan pöljää kun omalle kohdalle ajattelee, mutta jotenkin taas kun itse lukee muiden blogeja, ja mitä iloa ne antaa, se ei tunnu ollenkaan ihmeelliseltä! :) Ja mitä kesäkiloja, Emmi, höpön! Vaikka paremmin kuin hyvin tiedän itse miltä se tuntuu ja miten se ahdistaa... Mutta sä olet upea, aina! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, näitä on varmasti pureskeltu aikaisemminkin sunkin kanssa :D Nämä fiilikset menevät kyllä ihan aalloissa ja toistaiseksi ne hyvät puolet ovat voittaneet täälläkin :) Tietty rentous bloggaamisen suhteen on kyllä tärkeää - välillä pienet tauot tekevät vain hyvää. Hih, kyllä ne kesäkilot tuossa vaan möllöttää, mutta onneksi niistä on suht helppo päästä eroon, kun laittaa itsensä taas kuriin ;)

   Delete
 5. Eipä tässä ole oikeastaan huono sää haitannut, koska olen kesätöissä elokuun loppuun asti! Sen jälkeen vasta mulla alkaa kesäloma. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sama juttu täällä, en ole edes jaksanut enää surkutella koko asiaa :D "Onneksi" munkin loma häämöttää vasta lokakuussa, kun lähden takuuvarmaan aurinkoon ;)

   Delete
 6. Voi vitsi Emmi, mulla tosi samanlaiset ajatukset bloggausjutuista kuin sulla! Nämä jutut ovat kyllä oman blogin postailussakin näkyneet sekä myös rutkasti vähentäneet ylipäätään blogien seurailua mun kohdalla. En mä silti sano etteikö tässä maailmassa olisi tietenkin myös tosi paljon hyvää. :) Ihanaa loppukesää, sun uusia postauksia silti odotellessa :)<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana Nelli! :) <3 Mullakin menee ihan aalloissa tää fiilis bloggailuun. Nyt on taas ihan jees kausi menossa, mutta sitten jossain kohtaa tökkää ja pahasti :D Onhan tässä paljon hyvääkin, ja toistaiseksi ne hyvät puolet ovat voittaneet huonot :)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.