Sporty sale finds

Tämän vuoden alennusmyynnit eivät houkutelleet minua kaupoille, sillä itselläni menee lähinnä hermot siellä ruuhkassa ja sotkuisten vaatekasojen keskellä. Jotain pientä kuitenkin tilasin nettikaupoista ja tässä vähän sporttivarusteita, joita on tullut hamstrattua taas tässä kevään ja kesän aikana. Sporttivaatteiden ostamisesta tulee aina vähän parempi omatunto kuin muiden vaatteiden ostamisesta - nehän motivoivat liikkumaan, eikö niin? ;)

Untitled

Kesällä treenimotivaatio voi olla vähän hukassa, mutta itse yritän silti pitää liikkumisrytmistä kiinni. Onneksi olen viihtynyt tosi hyvin TFW:llä ja ohjatuista tunneista on hankalampi livistää kuin omatoimitreeneistä. Olen huomannut, että aamutreenit toimivat itselläni hyvin, sillä silloin on vielä koko ilta aikaa ottaa kesästä kaikki irti! Joka aamu en kuitenkaan jaksaisi treenata, joten vaihtelu tekee liikkumisesta mielekästä :)

Kerroin juuri pitäväni keltaisesta ja aika samalla linjalla jatketaan näiden treenivarusteiden suhteen, heh. Tilasinkin Zalandon alesta yhden lempimerkeistäni, Under Armourin, neonkeltaisen treenitopin. Samalla bongasin saman merkin shortsit alennuksesta. Omistan jo yhden parin kyseisiä shortseja ja ne ovat parhaita, mitä tiedän! Itse en viihdy kovin tiukoissa treenishortseissa, joten tämä löysempi malli on paljon sopivampi.

Untitled

Shortsit Under Armour / urheilutoppi Nike

Niken urheilutopin tilasin jo keväällä, mutta niitä on edelleen saatavilla. Tämä malli on superhyvä itselleni, sillä en tarvitse huomattavaa tukea. Isompirintaiselle tämä voi olla vähän turhan kevyt urheiluliiviksi. Urheilutrikoot puolestaan löysin Sportamoren alesta erittäin edullisesti. En vielä osaa sanoa, kestääkö materiaali käyttöä, mutta ainakin ne tuntuvat hyvältä jalassa.

Untitled

 Toppi Under Armour / trikoot U.WE.AR (vastaavat myös täällä)

Kengät ovat nekin kevään ostoksia, jotka tilasin ihan Reebokin omasta nettikaupasta, vaikka niitä saisi nyt hyvällä alennuksella Zalandoltakin. Nämä ovat jo toiset omistamani Reebokin crossfit nanot, jotka on suunniteltu erityisesti toiminnalliseen treeniin ja kuntosalille. Kengillä voi huoletta nostella isompia painoja ja kyykätä, sillä pohja ei ole pehmeä, toisin kuin useissa treenitossuissa. Pehmeä pohja johtaa helposti esimerkiksi polvien virheasentoihin, joten valitse kyykkykengät huolella! Ulkonäkö näissä ei ole ihan yhtä sutjakka kuin vaikkapa Niken tossuissa, mutta itse valitsen mieluummin turvallisuuden kuin ulkonäön. Kyllä minulta muutamat muutkin treenikengät löytyvät vähän vauhdikkaampaan treeniin ;)


Kengät Reebok (myös uudempi malli täällä) 

Viimeisenä vielä ihan uskomaton löytö. Tämän treenikassin nimittäin bongasin sattumalta Facebookin "Punavuori kierrättää" -ryhmästä. Kuinka hyvin se mätsäkään muihin varusteisiini ja sain sen ihan naurettavalla hinnalla? Jos treenivarusteiden ostamisesta tulee hyvä mieli, niin käytettyjen (mutta loistokuntoisten) varusteiden ostamisesta vasta hyvä mieli tuleekin! Eeva Kolun sanoin "kaikki voittavat eikä maailmaan synny yhtään lisää roskaa" :)

Untitled

Treenikassi Nike / second hand (vastaava täällä)

Zalandolta saa muuten tämän viikonlopun ajan koko kaupasta, eli myös aletuotteista, -10% koodilla BDAY3FZA (yli 50 euron ostoksista). Hitsi, kun olisin itsekin tajunnut nyt vasta ostaa näitä treenivaatteita, niin taas olisi säästynyt muutama euro :)

Translation: Some sporty sale finds! I love yellow color also when I'm working out :)

Emmi

sisältää mainoslinkkejä / contains add links

You may also like:

4 comments

 1. Ihana kuosi noissa trikoissa! Itse suosin aina kuosia alaosassa ja tummaa yläosassa treenicomboa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itsekin ihastuin juuri siihen kuvioon! Trikoot ovat myös hyvät päällä ja hintaansa nähden tosi hyvä löytö :) Itse pidän harvemmin kuosia alaosassa, sillä reidet eivät ole se osa kehossani, jota haluan tuoda esiin :D Näiden kohdalla tein kuitenkin poikkeuksen, sillä kuosi on vielä suhteellisen hillitty ja tummalla pohjalla :)

   Delete
 2. Kivoja löytöjä ! :)¨
  Toi keltanen väri on ihana ja tykkään siitä paljon mutta se ei sovi mulle yhtään kun oon näin vaalea mutta sulle se sopii tosi kivasti :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Mirva! En olekaan koskaan ajatellut, ettei joku väri sopisi joillekin piirteille :D Varmaan sopisi sullekin oikein hyvin ;)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.