Ruisrock inspired sale finds

Nyt viikonloppuna suuntaan ensimmäistä kertaa Ruisrockiin ja olen jo aika innoissani! Festareilla olen käynyt jonkin verran, mutta Ruissia ei ole jostain syystä tullut testattua. Täytyy kyllä myöntää, että olen nykyään ihan liian mukavuudenhaluinen telttamajoituksiin ja vastaaviin, niihin tuli jo teininä kiintiö täyteen :D Onneksi pääsen tällä kertaa kaverin suojiin yöksi ja tästä viikonlopusta tulee varmasti mahtava!
Tunic Vila / sandals Birkenstock /shorts Twintip / lace shirt Culture
Pics via Pinterest, links

Kokosin festareista inspiroituneena asuvinkkejä festaripukeutumiseen ja tämä toimii samalla omana pakkauslistanani ;) Vaikka pukeudun yleensä aika klassisesti, festaripukeutuminen saa mielestäni olla vähän villimpää ja boheemimpaa. Festareille ajattelin pakata mukaan ainakin uuden kimononi, farkkushortsit, lierihatun, Birkenstockit ja pitsiä... Kaikki festarikliseet siis ;)

Tunic Vero Moda / hat mint&berry / jacket Twintip
Pics via Pinterest, links

Suurin osa (kaikki paitsi Birkenit) kollaaseissa olevista tuotteista ovat nyt alessa, joten tässä muutama alevinkki samalla kertaa :) Onko joku teistä kenties tulossa Ruissiin? Entä mitä festareita suosittelette muuten?

Translation: I am going to Ruisrock this weekend and I am very inspired by festival looks at the moment! What's your favorite festival? :)

Emmi

Ps. CaseApp-arvontaan voi osallistua vielä sunnuntaihin 5.7. asti!

sisältää mainoslinkkejä / contains add links
You may also like:

2 comments

  1. Jee täällä kanssa suuntana Ruissi!! toivottavasti törmätään ;) Kassi tosin vielä pakkaamatta ja tukka märkänä, kohta pitäis olla jo menossa! On muuten ihan jäätävä vaatekriisi nyt meneillään :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hitsi, ei taidettu törmätä! Mutta oli kyllä huikea viikonloppu :) Hih, etköhän saanut vaatekriisin selätettyä ;)

      Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.